Στο Mythos by Divani φύσηξε αέρας Χόλιγουντ

miraval
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 04 ΜΑΙΟΥ 2018

Το εστιατόριο Mythos by Divani υποδέχθηκε το διάσημο Chateau Miraval σε ένα μοναδικό party και η Αθηναϊκή Ριβιέρα «έκλεψε» λίγη από τη χολιγουντιανή λάμψη.

Μια αξέχαστη βραδιά με λάμψη από Χόλιγουντ έζησαν οι VIP καλεσμένοι της εταιρείας Jeroboam και του περίφημου Chateau Miraval στο εστιατόριο Mythos by Divani, κάτω από τον έναστρο ουρανό της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Το διάσημο Chateau στη Γαλλία έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον τόσο για τους star ιδιοκτήτες του, Brad Pitt και Angelina Jolie, όσο και για τα εξαιρετικά κρασιά που παράγονται στους αμπελώνες του με ναυαρχίδα το Miraval Rose.

Ο μοναδικός χώρος του εστιατορίου Mythos στο Divani Apollon Palace & Thalasso, αποτέλεσε το ιδανικό καλοκαιρινό σκηνικό για ένα party αφιερωμένο στους λάτρεις των οινικών απολαύσεων, με επίκεντρο τι άλλο από τα κρασιά Miraval.

Επίτιμος καλεσμένος, ο Thomas Perrin, μέλος της θρυλικής οικογένειας Perrin -με ιστορία στην οινοποίηση στην κοιλάδα του Ροδανού από το 1909- o oποίος βρέθηκε για λίγες μέρες στην Αθήνα για να μυήσει το οινόφιλο κοινό στα μυστικά του Chateau Miraval. Εκεί, στην καρδιά της Προβηγκίας, ο Οίκος Perrin ενώνει την εμπειρία του και το πάθος για το κρασί με αυτό των Brad Pitt και Angelina Jolie και παράγουν το μοναδικό κρασί που έχει σαγηνεύσει οινόφιλους, αλλά και wine experts σε όλο τον κόσμο, αποτελώντας σημείο αναφοράς για την περιοχή.

Οι καλεσμένοι του Miraval Party είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στη γεύση και τα αρώματα της Νότιας Γαλλίας μέσα από τις εκλεκτές ετικέτες του κτήματος, ενώ οι γαστρονομικές προτάσεις των σεφ του εστιατορίου ολοκλήρωσαν ιδανικά την εμπειρία. Την ίδια στιγμή οι μουσικές επιλογές του Dj Dimitriadis, οι μελωδικοί ήχοι της γαλλικής μπάντας «Les Enfants de Pigalle» και οι φωνές της Courtney Paker και της Josephine απογείωσαν την βραδιά που εξελίχθηκε σε ένα μοναδικό party.

Διαβάστε την εμπειρία μας στο Mythos by Divani