Εκλεκτές προτάσεις για συνταγές και καλό κρασί από τους... ειδικούς
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο sommelier Γιώργος Λούκας και ο chef Αλέξανδρος Παπανδρέου φτιάχνουν μαζί νόστιμες συνταγές και τις ταιριάζουν με το ιδανικό κρασί, την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στο Studio Sidayes by Alexandros Papandreou.
Πιστοί στο ετήσιο ραντεβού τους, ο sommelier Γιώργος Λούκας και ο chef Αλέξανδρος Παπανδρέου συνεργάζονται και πάλι για να δημιουργήσουν -ο καθένας στον δικό του τομέα- ένα απολαυστικό συνδυασμό πιάτων, τα οποία θα ταιριάξουν με τα κατάλληλα κρασιά, που θα απογειώσουν τη γεύση σας.
Αν θέλετε κι εσείς να πάρετε μερικές ιδέες για εύκολες και νόστιμες συνταγές που θα τις συνοδεύσετε με εξαιρετικές ετικέτες στο καθημερινό σας τραπέζι, περάστε μια βόλτα από το studio του Αλέξανδρου Παπανδρέου στην Αγία Παρασκευή και πάρτε μέρος στο σεμινάριο που διοργανώνει μαζί με τον Γιώργο Λούκα, την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου.
Πληροφορίες: Studio Sidayes by Alexandros Papandreou, Ιερολοχιτών 7 & Ελευθερίας , Αγία Παρασκευή, Αθήνα, 2121006520, 6-8.30 μ.μ., κόστος συμμετοχής 60€.







