Η Costa Navarino κάνει νέες, καλοκαιρινές, γαστρονομικές προτάσεις

costa-navarino
ΔΕΥΤΕΡΑ, 14 ΜΑΙΟΥ 2018

Μέσα στον Μάιο και τον Ιούνιο, το KOOC και το Perovino θα βάλουν το δικό τους λιθαράκι με τον τρόπο τους στη γευστική εμπειρία της Πύλου και της Costa Navarino.

Το γευστικό ταξίδι στο Navarino Dunes της Costa Navarino εμπλουτίζεται  με νέες αφίξεις στις αρχές Ιουνίου. Συγκεκριμένα, το εστιατόριο Perovino παρουσιάζει μια νέα γαστρονομική προσέγγιση, με πιάτα που μοιράζεται η παρέα, σε μοναδικούς συνδυασμούς που περιλαμβάνουν live cooking.

Ο σεφ Χρύσανθος Καραμολέγκος

Με την καθοδήγηση του Executive Chef Άγγελου Καλλιντέρη και των συνεργατών του, τον Executive Sous Chef Γιώργο Κωστή και τον Executive Pastry Chef Γιάννη Βλασίου, η ομάδα του Perovino θα υποδέχεται pop-up chefs μέσα στην καλοκαιρινή περίοδο, εμπλουτίζοντας το μενού με τις δικές τους προτάσεις. Μαζί, θα αναδείξουν το δημιουργικό συνδυασμό των φρέσκων τοπικών υλών, με επιρροές από τη μεσογειακή κουζίνα.

Από την άλλη, το KOOC - Taverna Secrets με επικεφαλής τον πολυβραβευμένο σεφ Χρύσανθο Καραμολέγκο, παρουσιάζει μεστή μεσογειακή κουζίνα με επιρροές από Δύση και Ανατολή, αξιοποιώντας τοπικά προϊόντα κορυφαίας ποιότητας. Ο σεφ και η ομάδα του επαναπροσδιορίζουν τις ελληνικές-μεσογειακές γεύσεις και αναδεικνύουν την πλούσια γαστρονομική παράδοση στη σύγχρονη εποχή.