Τρεις κορυφαίοι Έλληνες σεφ μαγειρεύουν για την Aegean

Mara Desipris

Το μενού της business class της Aegean περνά από τα χέρια τριών δυνατών σεφ κι ενός Master of Wine της εγχώριας γαστρονομικής σκηνής.

Ο Λευτέρης Λαζάρου, ο Χριστόφορος Πέσκιας και ο Στέλιος Παρλιάρος είναι πλέον οι τρεις κορυφαίοι σεφ που αναλαμβάνουν να κάνουν το ταξίδι με την Aegean πιο γευστικό, με γεύσεις της σύγχρονης ελληνικής γαστρονομίας, σε μια νέα πρωτοβουλία που ονομάζεται «Gastronomics».

DIM.PANOULIS

Οι τρεις σεφ δημιούργησαν το μενού της Business Class, το οποίο περιλαμβάνει 40 σπεσιαλιτέ με αρώματα του τόπου μας (όπως φάβα μλάδι τρούφας και χταπόδι, κοκκινιστό μοσχάρι με πουρέ μελιτζάνας και πολλά άλλα), τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι επιβάτες.

Από αυτό το γευστικό ταξίδι δεν θα μπορούσε να λείπει και το ανάλογο κρασί, την επιλογή του οποίου κάνει ο ο πρώτος Master of Wine της Ελλάδας και οινικός σύμβουλος της AEGEAN, Κωνσταντίνος Λαζαράκης. Ο ειδικός έφτιαξε μια λίστα κρασιών που θα συνοδεύσουν ιδανικά τα πιάτα, από χαρακτηριστικές ελληνικές ποικιλίες.

διαβάστε επίσης
  • ΟΛΑ
  • ΓΕΥΣΗ