To Elefsina Hotel κάνει τη δική του πρόταση catering

staxu-catering
ΔΕΥΤΕΡΑ, 21 ΜΑΙΟΥ 2018

Με την αξιοπιστία του Elefsina Hotel, το Στάχυ Catering Services έρχεται να καλύψει κάθε είδους γαστρονομική επιθυμία σε όλα τα είδη και ύφη εκδηλώσεων.

Με την πολύχρονη πείρα του σε υπηρεσίες banquet και με την αξιοπιστία του, το τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο ELEFSINA HOTEL παρέχει και υπηρεσίες catering, το Στάχυ Catering Services, που δημιουργήθηκε για να παντρέψει την προσοχή στη λεπτομέρεια, με τις γαστριμαργικές επιθυμίες μας.  

Συνδυάζοντας το πάθος της ομάδας του ELEFSINA HOTEL για τις γαστρονομιές εμπειρίες και την τεχνογνωσία οργάνωσης εκδηλώσεων, το Στάχυ Catering Services ανταποκρίνεται στις διαφορετικές ανάγκες κάθε εκδήλωσης σε ολόκληρη την Αττική, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Από ένα εταιρικό coffee break που θα φέρει το προσωπικό σας πιο κοντά, μέχρι ένα κοινωνικό event με γεύσεις και σέρβις υψηλών απαιτήσεων, υπογράφει γευστικά τις πιο σημαντικές στιγμές και δημιουργεί αυθεντικές και εμπνευσμένες εμπειρίες σε γεύσεις και διακόσμηση (για σερβιριστό μενού, buffet ή finger food cocktail).

Αξίζει να σημειωθεί πως η προσοχή στη λεπτομέρεια επιβεβαιώνεται και από τις πιστοποιήσεις που διαθέτει το ξενοδοχείο ELEFSINA HOTEL, ISO 22000 για τη διασφάλιση της ποιότητας των γεύσεων, αλλά και ISO 9000 για την εξασφάλιση ποιοτικών υπηρεσιών.

Info
Στάχυ Catering Services
Δήμητρος 55 & Ρήγα Φεραίου, 19200 Ελευσίνα, Αττική
210 5589700