Στάση στη Λάρισα κάνει το βερμούτ Caprano με την παρέα της Odori

caprano
ΔΕΥΤΕΡΑ, 04 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Το Carpano Vermouth και η πρώτη «βερμουτερία» της χώρας, Odori, ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα και μας μαθαίνουν τι είναι το βερμούτ.

Το ταξίδι του βερμούτ Caprano και της πρώτης “vermuteria” της χώρας, της Odori Vermuteria Di Atene συνεχίζεται, με στόχο πάντα να διαδοθεί στον κόσμο τι είναι το βερμούτ.

Για όσους δεν γνωρίζουν, βερμούτ είναι ένας «ενισχυμένος» οίνος, αρωματισμένος με βότανα, φρούτα και μυρωδικά και σήμερα ένα από τα πιο ανερχόμενα ποτά παγκοσμίως.

Το Carpano είναι το πρώτο βερμούτ στην ιστορία, δημιουργημένο το 1786 στο Τορίνο της Ιταλίας και αποτέλεσε ένα από τα πρώτα ποτά που επέλεγαν οι Ιταλοί για το aperitivo τους. Από τότε έχει καταφέρει και φέρνει κοντά ανθρώπους όλων κοινωνικών στρωμάτων: συνήθως μετά την εργασία τους, με ένα βερμούτ, ένα Negroni, ένα Americano ή ένα Spritz στο χέρι και μερικά νόστιμα σνακς, τους βοηθά να κοινωνικοποιηθούν και να συζητήσουν τα νέα της ημέρας τους.

Για τους επόμενους μήνες το Caprano και η βραβευμένη ομάδα του Odori θα ταξιδέψουν σε πόλεις σε όλη την Ελλάδα και θα φιλοξενηθούν από τοπικά bars με σκοπό να μας μεταφέρουν το αυθεντικό ιταλικό aperitivo με υπέροχα, απογευματινά ποτά. Την Παρασκευή 8 έως και Κυριακή 10 Ιουνίου θα βρίσκονται στη Λάρισα και συγκεκριμένα:

Παρασκευή 8 Ιουνίου - Dikastiko (Παπακυριαζή 19, Λάρισα)
Σάββατο 9 Ιουνίου - HIPPY CHIC (Ξάνθου 14 & Γαριβάλδη, Λάρισα)
Κυριακή 10 Ιουνίου - Varka Beach Bar (Παραλία Νέου Παντελεήμονα)

Για τρεις μέρες η ομάδα του Odori θα βρίσκεται πίσω από το bar και καλεί τον κόσμο να γνωρίσει το βερμούτ μέσα από μοναδικά απογευματινά events όσο δύει ο ήλιος...