Το καλοκαίρι ξεκινά με το Made in Beer Festival

made-in-beer-festival
ΠΕΜΠΤΗ, 31 ΜΑΙΟΥ 2018

Το πρώτο τριήμερο του καλοκαιριού θα βρει το ποτήρι μας με πολλή μπίρα. Αρκεί να κατευθυνθούμε προς το Αμαξοστάσιο του O.Σ.Υ. και το Made in Beer Festival.

Ο νέος, μεγάλος θεσμός στο χώρο της μπίρας είναι γεγονός και το Made in Beer Festival θα δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα για το καλοκαίρι, με άρωμα ζύθου, σε μια πραγματική γιορτή γύρω από το αγαπημένο μας ποτό.

Οι εξαιρετικά δραστήριες ζυθοποιίες με νέα προϊόντα και η μεγάλη, δημιουργική κινητικότητα στο χώρο παραγωγής μπίρας στη χώρα μας φαίνεται πως έδωσαν ζωή στο Made In Beer Festival, το οποίο έχει στόχο να μας κάνει να δοκιμάσουμε τα πάντα σε σχέση με το αγαπημένο μας, καλοκαιρινό αλκοολούχο ποτό.

Τι θα συμβεί, όμως, 1-2-3 Ιουνίου στον ειδικά διαμορφωμένο και φιλόξενο χώρο του Αμαξοστάσιου του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι, στο πλαίσιο του Made in Beer Festival; Θα παρουσιαστεί στους πολυάριθμους λάτρεις της μπύρας η απόλυτη εμπειρία ζυθογνωσίας, με πάνω από 100 διαφορετικές μπίρες, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, δεκάδες περίπτερα παραγωγών και διανομέων, μεγάλων και μικρών, εντός και εκτός χώρας, μεγάλος αριθμός μικροζυθοποιών από κάθε άκρη της Ελλάδας, ζυθοποιίες από το εξωτερικό που τα προϊόντα τους δεν διανέμονται στην Ελλάδα, φρέσκιες μπίρες που θα παραχθούν αποκλειστικά για το φεστιβάλ και το μεγαλύτερο Beer Bar που έχει στηθεί πότε στην χώρα. Αυτά, βέβαια, είναι μόνο μερικά από όσα υπόσχεται το Made In Beer στους επισκέπτες του, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μια ατελείωτη ποικιλία από μπύρες σε εξαιρετικές τιμές.

Από μια γιορτή μπύρας δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα απαραίτητα συνοδευτικά της: το φαγητό και η μουσική, γι’ αυτό και στο Made In Beer Festival θα υπάρχουν επιλογές φαγητού και τη μουσική υποστήριξη θα αναλάβουν διάσημοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί.

Info
Made In Beer Festival
1-2-3/6
Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι, 2109636489
Παρασκευή 17.00 – 01.00, Σάββατο 14.00 – 01.00, Κυριακή 14.00 – 00.00
είσοδος: 2,50 Ευρώ, είσοδος με 3 γευστικές δοκιμές: 5 ευρώ