Burger Fest ’18: μετά το καλοκαίρι έρχονται τα μπέργκερ

mpergker
ΤΡΙΤΗ, 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Μετά το Burger Fest '18 Θεσσαλονίκης, το πρώτο και μεγαλύτερο food festival της πόλης επιστρέφει και για το 2018 σε ένα απολαυστικό burgeroτριήμερο, στα μέσα του Σεπτέμβρη.

Ακόμη δεν μπήκε καλά-καλά το καλοκαίρι, κι έχουμε ήδη σχέδια για το φθινόπωρο, καθώς στις 14, 15 και 16 Σεπτεμβρίου μας περιμένει ένα τριήμερο γεμάτο μπέργκερ που θα μας μείνει αξέχαστο.

Η μεγάλη γιορτή του burger, το Burger Fest '18, που μέσα σε μόλις δύο διοργανώσεις εξελίσσεται σε θεσμό για την πρωτεύουσα, θα πραγματοποιηθεί στον ανανεωμένο και υπέροχο χώρο στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι, έναν χώρο κατάλληλο και με όλες τις τεχνικές προδιαγραφές, έτοιμο να φιλοξενήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους χιλιάδες φίλους του burger, μικρούς και μεγάλους.

Σ’ ένα ζουμερό και γευστικό τριήμερο, μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια και burger houses της Αθήνας, θα σερβίρουν τις δικές τους ανεπανάληπτες γευστικές προτάσεις με λαχταριστά πιάτα από τα αγαπημένα μας μπιφτεκόψωμα και σε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς.

Επιπλέον, οι παράλληλες δράσεις θα ενθουσιάσουν και τους πιο απαιτητικούς με live cooking, happenings, dj set, διαγωνισμούς και πολλές εκπλήξεις, ενώ το μουσικό πρόγραμμα θα ξεσηκώσει το κοινό στο κλείσιμο κάθε ημέρας.

Αναμένουμε νεότερα για το πρόγραμμα και τις γεύσεις του φεστιβάλ, μέσα στο καλοκαίρι!

Info
Burger Fest ‘18
14-16/9
Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Γκάζι