Η κάθε μέρα κρύβει εκπλήξεις στο Buffalo Wings & Rings

buffalo-wings-kai-rings-rings
ΠΕΜΠΤΗ, 07 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Το πρώτο sports & lifestyle restaurant έχει καταφθάσει στη Νέα Ερυθραία, για τους λάτρεις των σπορ, της αμερικάνικης κουζίνας κι όχι μόνο, κάνοντας την κάθε ημέρα της εβδομάδας ξεχωριστή και γεμάτη εκπλήξεις.

‘Ηρθε στη Νέα Ερυθραία να αλλάξει τα δεδομένα, φέρνοντας το αθλητικό πνεύμα και το γνήσιο αμερικάνικο μενού στα βόρεια προάστια. Ταυτόχρονα, όμως, φανερώνει το πόσο «ανήσυχο», αφού κάθε ημέρα της εβδομάδας οργανώνει και κάτι διαφορετικό.

Συγκεκριμένα, κάθε Δευτέρα βράδυ 19:00-23:00, προσφέρει το 20% των πωλήσεών του για να στηρίξει το έργο ενός μη κερδοσκοπικού ιδρύματος. Πρόκειται για τα Marvelous Mondays, μια ενέργεια που διεξάγεται σε όλα τα Buffalo Wings & Rings παγκοσμίως με μεγάλη επιτυχία και αποτελεί τον κύριο άξονα φιλανθρωπικής δράσης της αλυσίδας. Σε αυτό το πλαίσιο τα Marvelous Mondays ξεκινούν και στην Ελλάδα, προσφέροντας σε οργανισμούς που έχουν ως επίκεντρο τη φροντίδα και την υποστήριξη των παιδιών σε όλα τα επίπεδα. Συγκεκριμένα, το Buffalo Wings & Rings στηρίζει τους οργανισμούς «Το Χαμόγελο του Παιδιού» (4/6), το ίδρυμα «ΕΛΙΖΑ» (11/6), την Κιβωτό του Κόσμου (18/6) και το «Μαζί για το Παιδί» (25/6).

Μια ακόμη ενέργεια του Buffalo Wings & Rings είναι τα Family Sundays, γιατί η Κυριακή δεν είναι μόνο «αθλητική», είναι και οικογενειακή! Γι’ αυτό, λοιπόν, κάθε Κυριακή μεσημέρι, τα παιδιά που επισκέπτονται το εστιατόριο μαζί με τους γονείς τους, εκτός από τις λαχταριστές γεύσεις και παιδικά μενού που θα απολαύσουν, μπορούν να διασκεδάσουν και να απασχοληθούν μέσα από διαφορετικές παιδικές δραστηριότητες και διαδραστικά παιχνίδια.

Επιπλέον, έχει σχεδιάσει να προσφέρει διαφορετικές εμπειρίες  στους πελάτες του για την κάθε ημέρα της εβδομάδας. Για παράδειγμα οι Τρίτες, μετατρέπονται σε Taco Tuesdays, αφού όλα τα tacos έχουν 1,99 €. Κάθε Τετάρτη, στα Wing Wednesdays, τα ζουμερά διάσημα Wings κοτόπουλου διατίθενται με το τεμάχιο, με 0,49 €. Οι Πέμπτες είναι αφιερωμένες στα δροσιστικά κοκτέιλ του μαγαζιού, όπου οι επισκέπτες με κάθε μαργαρίτα που παραγγέλνουν παίρνουν μία δεύτερη δωρεάν, στο πλαίσιο των Margarita Thursdays. Τέλος, η εβδομάδα κλείνει με τον καλύτερο τρόπο με τα Sunday Night Beers, αφού κάθε Κυριακή βράδυ με κάθε παραγγελία μίας draft μπύρας, το Buffalo Wings & Rings προσφέρει μία ακόμα δωρεάν.

Όλες τις ημέρες της εβδομάδας, οι επισκέπτες μπορούν να απολαμβάνουν τις ξεχωριστές γεύσεις του μενού σε μια ολοζώντανη ατμόσφαιρα, με τις 31 οθόνες που έχουν στηθεί στο χώρο και προβάλλουν τα πιο σημαντικά αθλητικά γεγονότα, προσφέροντας ταυτόχρονα την απόλυτη «οπαδική» εμπειρία.

Σύντομα θα το επισκεφτούμε κι εμείς, για να σας πούμε περισσότερα.

Info
Buffalo Wings & Rings
Χαριλάου Τρικούπη 127, Νέα Ερυθραία
210 6206625