Δοκιμάσαμε τις δροσερές γεύσεις Häagen–Dazs κάπου στον παράδεισο…

haagen-dazs
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

To πρώτο πιο καυτό πρωινό του καλοκαιριού, βρεθήκαμε να «κυλιόμαστε» στα γρασίδια του Κήπου του Μεγάρου Μουσικής και να απολαμβάνουμε τα δροσερά παγωτά Häagen–Dazs και γλυκίσματα με παγωτό δια χειρός Γιάννη Αποστολάκη.

Σε ένα «μυστικό πικ νικ» βρεθήκαμε ένα πρωινό Τρίτης στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, όπου μας περίμενε μια απόλυτη γευστική και δροσερή εμπειρία κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο, μετά μουσικής και εκπλήξεων. Ο Κήπος μετατράπηκε στο πιο δροσερό, παραδεισένιο και καλοκαιρινό σημείο της πόλης με άνετα πουφ, ομπρέλες και το vintage bar, Volkswagen T2.

Σε ένα υπέροχο σκηνικό στημένο πάνω στο γρασίδι, με τις μελωδίες του ραδιοφωνικού παραγωγού του EnLefko, Σάκη Τσιτομενέα, γευτήκαμε το ειδικό brunch menu που επιμελήθηκε ο Γιάννης Αποστολάκης, με αλμυρές, αλλά κυρίως γλυκές γεύσεις με απόλυτο πρωταγωνιστή το Häagen–Dazs.

Παγωτά με ανανεωμένες συσκευασίες και ξεχωριστά σχέδια που εμπνεύστηκαν από τη γεύση, την υφή και το στιλ του απολαυστικού παγωτού, top creators απ’ όλον τον κόσμο, μας κράτησαν δροσερή συντροφιά. Διατηρώντας τη βασική αυθεντική συνταγή που παραμένει αναλλοίωτη εδώ και 55 χρόνια, οι εκλεπτυσμένες γεύσεις των Häagen–Dazs, χωρίς τεχνητά χρώματα, αρώματα ή συντηρητικά, ήταν ό,τι έπρεπε για τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού.

Το καλύτερο μέρος, όμως, ήταν το ιδιαίτερο brunch menu που επιμελήθηκε ο Γιάννης Αποστολάκης, αναδεικνύοντας νέες, αλλά και αγαπημένες old classic γεύσεις των Häagen– Dazs.

Στο πλαίσιο του brunch απολαύσαμε μπάρες δημητριακών Nature Valley με φρέσκα φρούτα, μέντα και παγωτό Strawberry Cheesecake και ένα πολύ ιδιαίτερο τσουρέκι σε ελαφρύ σιρόπι με καβουρδισμένα αμύγδαλα, καραμέλα βουτύρου και παγωτό Belgian Chocolate. Για τους λάτρεις της καρύδας, ιδανικό ήταν το Drive me Coco(nuts), δηλαδή μπισκοτοσάντουιτς με παγωτό Coconut Chocolate γλάσο σοκολάτας και καραμέλες, ενώ πιο δροσερό ήταν το Peach Fantasy με ψητά ροδάκινα, crumble φουντούκι και παγωτό.

Αναμένουμε τις επόμενες εκπλήξεις για τους fans, με ένα ακόμη secret event τον Ιούλιο που θα ταξιδέψει τους περευρισκόμενους στη μαγεία της μεγάλης οθόνης!