To Beefbar on the Coast αναστατώνει τη Μύκονο

beefbar-on-the-coast
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Μετά το Μονακό, το Χονγκ-Κονγκ, το Μεξικό, τις Κάννες, το Ντουμπάι και τη Βουδαπέστη, το Beefbar on the Coast ήρθε στη Μύκονο για να γίνει το νέο talk-of-the-island.

Η Μύκονος, και συγκεκριμένα η περιοχή του Αγίου Ιωάννη, έχει άλλη μια προσθήκη στη γαστρονομική της σκηνή, με το Beefbar on the Coast να υπόσχεται να γίνει το απόλυτο hot-spot του νησιού.

Όπως φανερώνει και η ονομασία του, αποτελεί ένα διάσημο εστιατόριο για τους λάτρεις του κρέατος, το οποίο σχεδιάστηκε για να σπάσει τους παραδοσιακούς κώδικες της γαστρονομίας. 

Το μενού, που έχει επιμεληθεί η ομάδα του Beefbar on the Coast, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία και απαρτίζεται από πλούσιες γευστικές εκπλήξεις που έχουν ως βάση την ελληνικές–μεσογειακές γεύσεις με επιρροές από τα γειτονικά νησιά και την αναγέννηση των κλασικών ελληνικών πιάτων.

Σε όλα τα παραπάνω προσθέστε και τις καλύτερες κοπές βόειου κρέατος, που μαγειρεύονται με τον πιο μοναδικό τρόπο και συνδυάζονται με μια εντυπωσιακή επιλογή από εξεζητημένες πρώτες ύλες, όπως το ιαπωνικό βόειο Kobe ή τα συστατικά των Κυκλάδων.

Κι αν θέλετε να δροσιστείτε, το ενημερωμένο bar που δεσπόζει στο χώρο σας προσφέρει πλήρη ανανεωμένη λίστα κρασιών και signature cocktails που θα σας εξασφαλίσουν μια νέα εμπειρία casual dining.

Αν βρεθείτε στη Μύκονο φέτος το καλοκαίρι, μην παραλείψετε να το επισκεφτείτε, από νωρίς το μεσημέρι έως αργά το βράδυ, και να νιώσετε κι εσείς την κοσμοπολίτικη αύρα του, σε μια εξαιρετική τοποθεσία με χαλαρωτική ατμόσφαιρα, παραλία με ξαπλώστρες μπροστά του, αλλά και υπέροχη θέα που συνδυάζονται με ποιοτική εξυπηρέτηση.  

Info
Beefbar on the Coast
Άγιος Ιωάννης Διακόφτης Μύκονος
2289 077865