Ο pastry chef Richard Phelion... γλυκαίνει την οικογένεια του «Δειπνοσοφιστήριον»

richard-phelion
ΔΕΥΤΕΡΑ, 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Ένας από τους καταξιωμένους διεθνώς pastry chef ενώνει τις δυνάμεις του με το «Δειπνοσοφιστήριον» catering και δίνει… γλυκά αποτελέσματα.

Το «Δειπνοσοφιστήριον», στον χώρο του Museum Restaurant στο Μουσείο Γουλανδρή, είναι πλέον το μέρος που φιλοξενεί τις δημιουργίες του γάλλου pastry chef, Richard Phelion. Η οικογένεια του «Δειπνοσοφιστήριον» catering, μάλιστα, τον υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά, καθώς είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους διεθνώς pastry chef, με σημαντικούς σταθμούς της καριέρας του στις Γαλλικές Άλπεις και την Ιταλία, και μεγάλη πορεία σε γνωστές εταιρείες στην Ελλάδα.

Το «Δειπνοσοφιστήριον» catering συνεργάζεται εδώ και χρόνια με μερικούς από τους πιο έμπειρους chef στην Ελλάδα, όπως ο Jean Louis Capsalas, ενώ το από το 2016 ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ανέλαβε το Museum Restaurant στο Μουσείο Γουλανδρή.

Κι όσον αφορά τα γλυκά του γάλλου ειδήμονα, η τάρτα crème σοκολάτας από Εκουαδόρ, η τριλογία με μους framboise, ζελέ κεράσι και biscuit φιστίκι, καθώς και το μιλφέιγ είναι μερικά από τα γλυκά που επιμελείται στον προσεγμένο χώρο στην Κηφισιά.

Info
Δειπνοσοφιστήριον Catering
Μάτσα 17, Κηφισιά
Γεωργίου Παπανδρέου 132, Μεταμόρφωση
210 6206155, 210 6208854