Το Ursa γεμίζει με γεύσεις και αρώματα καλοκαιριού το λιμάνι της Θεσσαλονίκης

ursa-roof-top
ΠΕΜΠΤΗ, 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Το προσεγμένο εστιατόριο Ursa Minor Roof Top Bar Restaurant του Porto Palace Hotel Thessaloniki προτείνει νέο μενού και μας κάνει να θέλουμε να ανέβουμε Θεσσαλονίκη.

Με τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν και τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για διακοπές, το νέο μενού πιάτων και ποτών στο Ursa Minor Roof Top Bar Restaurant του Porto Palace Hotel Thessaloniki, δια χειρός του σεφ Χρήστου Σίσκου, δίνει άλλη μια ιδιαίτερη πρόταση για φαγητό, με μοναδικές γεύσεις και αρώματα καλοκαιριού, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Στο νέο μενού του εστιατορίου θα βρείτε επιλογές ανάμεσα σε δροσερές σαλάτες, υγιεινά snacks, αλλά και κυρίως πιάτα με ευφάνταστους συνδυασμούς υλικών και εξαιρετικές πρώτες ύλες, που καλύπτουν κάθε γαστρονομική προτίμηση και είναι διαθέσιμες καθημερινά από τις 11.00 π.μ. έως τις 02:00 π.μ.

Ανάλογες σε εύρος είναι και οι επιλογές σε ετικέτες κρασιών, ποτά, μπύρες και κοκτέιλ, που συνοδεύουν αρμονικά κάθε γεύμα και στιγμή της ημέρας δίπλα στη πισίνα (refreshing area) του roof-garden.

Η χρήση της πισίνας (refreshing area) επιτρέπεται από τις 11.00 έως τις 20.30 και είναι άνευ χρέωσης για τους πελάτες του ξενοδοχείου, ενώ η χρέωση για τους εξωτερικούς πελάτες είναι 10.00€/άτομο (με παροχή πετσέτας και μικρής φιάλης εμφιαλωμένου νερού) ανεξαρτήτως ημέρας.

Info
Ursa Minor Roof Top Bar Restaurant στο Porto Palace Hotel
26ης Οκτωβρίου 65, Νέο Λιμάνι Θεσσαλονίκη, 2310 504504