Αυτή η (γευστική) πυξίδα μας βγάζει στη Μύκονο

compass-mykonos
ΔΕΥΤΕΡΑ, 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Τo COMPASS Mykonos υποδέχεται και το φετινό καλοκαίρι με γεύσεις από Μεσόγειο και ανανεωμένο μενού που δίνει πολλές υποσχέσεις.

Με σήμα την πυξίδα, τo COMPASS Mykonos αποτελεί ένα από τα πιο εκλεκτά εστιατόρια της Μυκόνου, με μεσογειακές γεύσεις που έχουν αγαπηθεί πολύ. Το μενού του έχει ανανεωθεί και αυτό το καλοκαίρι, με επιλογές που υπόσχονται να «απογειώσουν» τον ουρανίσκο, ενώ συνεχίζει να χρησιμοποιεί φρέσκα κι εκλεκτά υλικά, μαγειρεμένα με τέχνη και μεράκι. Στο μενού του θα βρείτε και λαχταριστά κοκτέιλ για στιγμές χαλάρωσης με πανοραμική θέα στο απέραντο γαλάζιο, αλλά και με ένα ηλιοβασίλεμα που... κόβει την ανάσα.

Στις τοπ επιλογές του Compass βρίσκεται το ψάρι. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε, κατά τις συστάσεις του σεφ, φρέσκο ψάρι, μαγειρεμένο με τρεις διαφορετικούς τρόπους: al cartoccio, στη σχάρα και -το πιο εντυπωσιακό- σε κρούστα αλατιού που έχει αναμιχθεί με ασπράδια αυγού. 

Αν αγαπάτε τα ψάρια και είστε ανοιχτοί στη δοκιμή, θα διαπιστώσετε ότι οι διαφορετικοί τρόποι μαγειρέματος, καλύπτουν διαφορετικές γευστικές προτιμήσεις, με την επιλογή της κρούστας αλατιού να αποτελεί πλέον σταθερά αγαπημένη επιλογή. Η τελετουργία του σπασίματος, που το καθιστά εντυπωσιακό, γίνεται στο τραπέζι μπροστά σας και η απλή κατά τ’ άλλα τεχνική παρασκευής, προσδίδει ιδιαίτερη νοστιμιά στη σάρκα του ψαριού, διατηρώντας ταυτόχρονα τους χυμούς του και τη μυρωδιά της θάλασσας.

Η εμπειρία στο Compass Mykonos ολοκληρώνεται με τη μεγάλη ποικιλία από ελληνικά κρασιά από μία εξαιρετική κάβα, για να συνοδέψετε το φαγητό σας όπως πρέπει και να απολαύσετε το φετινό καλοκαίρι όπως του αξίζει.

Info
Compass Mykonos Mediterranean Bar Restaurant
Τούρλος, μόλις μερικά μέτρα μακριά από το νέο λιμάνι
2289077040