Το νέο μενού του εστιατορίου «Το Στάχυ» ταιριάζει απόλυτα στο καλοκαίρι

to-staxu

Το διαφορετικό ριζότο  παντζαριού με κατσικίσιο τυρί lime, καρύδια και τηγανητά φιλέτα γαύρου

ΔΕΥΤΕΡΑ, 02 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Υπό την σκέπη των τεσσάρων αστέρων του ξενοδοχείου Elefsina Hotel, το εστιατόριο Το Στάχυ παρουσιάζει το ανανεωμένο του μενού, δια χειρός Χρήστου Χρυσικόπουλου.

Με στόχο να συγκεντρώσει ξανά τους πάντες γύρω από το τραπέζι για να απολαύσουν τις μεσογειακές του γεύσεις, το εστιατόριο Το Στάχυ, ανοιχτό από το μεσημέρι και με πιο χαλαρή διάθεση, μας καλεί δίπλα στην πισίνα να απολαύσουμε τα συναρπαστικά new entries του.

Πράσινη σαλάτα πανδαισία με παστράμι, γραβιέρα Κρήτης και βινεγκρέτ πετιμέζι με τρίχρωμα τοματίνια, Γαριδοπιτάκια με sweet chilly, Γαρίδες σωτέ με σουμάκ σε σαλάτα πλιγούρι με αβοκάντο, φρέσκα μυρωδικά και κουλί από πιπεριά Φλωρίνης, Ριζότο  παντζαριού με κατσικίσιο τυρί lime, καρύδια και τηγανητά φιλέτα γαύρου, Kαλαμάρι σοτέ με πατάτες πάνω σε σπανάκι baby με μυρωδικά και σάλτσα θυμαριού είναι μερικά μόνο από τα πιάτα του νέου μενού που θα σας ενθουσιάσουν.

Η δροσερή πράσινη σαλάτα

Κι αν αναζητάτε ταράτσα και θέα, μόλις ο ήλιος πέσει σας περιμένει το YK Roof Bar όπου μπορείτε να απολαύσετε τις μοναδικές προτάσεις του νέου καταλόγου όπως Λιγκουίνι με κρέμα καβουριού αρωματισμένη με τσίπουρο, μάραθο και τσίλι, Κότσι αρνιού κοκκινιστό με λιαστή τομάτα και πουρέ μελιτζάνας, Φιλέτο Σολομού στη σχάρα με λαχανικά και σάλτσα από σόγια με πορτοκάλι και τζίντζερ.

Ένα πρωτότυπο επιδόρπιο με ψητό ανανά με παγωτό βανίλια και butter scotch

Το γλυκό φινάλε στο γεύμα ή στο δείπνο σας έχει τη γεύση από Τιραμισού με άρωμα  Kahlua, ενώ ο Ψητός Ανανάς με παγωτό βανίλια και butter scotch, όπως και η Κρέμα Ροδάκινο σε μπισκότο κακάο σίγουρα κλέβουν τις εντυπώσεις.

Info
Το Στάχυ
Elefsina Hotel
Δήμητρος 55 & Ρήγα Φεραίου, Ελευσίνα, Αττική
210 5589700