Το Acro Pool Side κάνει το κέντρο της Αθήνας πιο καλοκαιρινό

acro-pool
ΔΕΥΤΕΡΑ, 02 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Φέτος το καλοκαίρι, μπορείτε να δροσιστείτε στο κέντρο της Αθήνας και ταυτόχρονα να απολαύσετε κοκτέιλ, brunch, σούσι και ελαφριές προτάσεις φαγητού, πηγαίνοντας μόνο μέχρι το Γκάζι και το Acro Pool Side.

Το κέντρο της Αθήνας δεν φημίζεται για… δροσερές αποδράσεις εν μέσω καλοκαιριού. Το σκηνικό, όμως, αλλάζει με το Acro Pool Side, το καλοκαιρινό all-day spot στο κέντρο της Αθήνας, όπου μπορείτε να περάσετε ευχάριστα, γευστικά και δροσερά όλη την ημέρα. Στην πιο ωραία γειτονιά της πόλης, το Γκάζι, λίγα μόλις λεπτά από το μετρό του Κεραμικού, η γαλαζοπράσινη πισίνα του υπόσχεται να σας φτιάξει το κέφι μέχρι τις διακοπές, με ξεχωριστές ημέρες και νύχτες.

Από τις 10 το πρωί, μπορείτε να το επισκεφτείτε και να χαλαρώσετε με θέα τη μαγευτική Ακρόπολη, πάνω από την Αθήνα και κάτω από το γαλάζιο του αττικού ουρανού, και να περάσετε όλη την ημέρα στο δροσερό περιβάλλον της πισίνας του. Κι αν τα πρωινά δεν σας βολεύουν, κανένα πρόβλημα, αφού highlight είναι η στιγμή που ο ήλιος βουτάει στην πισίνα, δημιουργώντας μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.

Με αισθητική που συνδυάζεται με τη φινέτσα και τη χαλαρότητα, σε έναν εκλεπτυσμένο χώρο με λιτή διακόσμηση, με χαλαρές lounge μουσικές επιλογές και υπέροχη θέα, το μόνο που χρειάζεστε ακόμη είναι κοκτέιλ και φαγητό. Ούτε αυτά, όμως, λείπουν από το Acro Pool Side, αφού σας περιμένουν ευφάνταστα κοκτέιλ από τον κορυφαίο του είδους, Βασίλη Κυρίτση, ελαφριές προτάσεις φαγητού, brunch από το πρωί, αλλά και σούσι από τον σεφ Γιώργο Ιακωβίδη. Κάτι σαν διακοπές στο κέντρο της Αθήνας.

Info
ACRO Pool Side
Bουτάδων 6, Γκάζι, 2103417300
Λειτουργεί καθημερινές & σαββατοκύριακα από τις 10:00
Γενική είσοδος: καθημερινές 10€ - Σαββατοκύριακα 15€. Τα παιδιά ηλικίας έως πέντε ετών μπαίνουν δωρεάν, ενώ από 6 – 12 ετών έχουν έκπτωση 50%.