Παραδοσιακοί μεζέδες… αλλιώς στο Tudor Hall

tudor-hall
ΤΡΙΤΗ, 03 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Γευτείτε κλασικούς ελληνικούς μεζέδες σε προσεγμένο περιβάλλον, στο Tudor Hall Restaurant του ξενοδοχείου King George στο κέντρο της Αθήνας.

Μπορεί οι μεζέδες να είναι για πολλούς συνώνυμο της παρέας και του μεζεδοπωλείου, αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι δεν μπορείτε να τους απολαύσετε σε πιο εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα, σε ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία της Αθήνας.

Αν, λοιπόν, θέλετε να συνδυάσετε το παραδοσιακό με το προσεγμένο, το Tudor Hall σας περιμένει για μεσημεριανό και βραδινό σε ένα κομψό περιβάλλον με θέα, με ένα ειδικά φτιαγμένο μενού από τον Chef de Cuisine Αλέξανδρο Κοσκινά.

Στο μενού του θα βρείτε κολοκυθοκεφτέδες με μυρωδικά, γιαούρτι, δυόσμο και λεμόνι, αρνίσιες μπουκιές με μπούκοβο και σπιτικές πίτες, μοσχαρίσια κεφτεδάκια στην κατσαρόλα με χυλοπίτες και σπετσερικό, αλλά και τηγανητούς ψαροκεφτέδες με λευκή ταραμοσαλάτα και πίκλες κρεμμυδιού, όπως και γιουβαρλάκια ροφού και γαρίδας με ρύζι και λαχανικά αυγολέμονο, για πιο εκλεπτυσμένα γούστα.

Το μενού μπορείτε να απολαύσετε μέχρι τις 15 Ιουλίου, από τις 13.00, στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου King George Athens, στο Tudor Hall, που διαθέτει μοναδική νεοκλασική διακόσμηση και απαράμιλλη θέα στην Ακρόπολη.

Info
Tudor Hall, ξενοδοχείο King George
Βασιλέως Γεωργίου Α’ 3, Σύνταγμα
210 3330265