Τα Amigos ετοιμάζονται για την Ημέρα της Τεκίλας

tekila
ΠΕΜΠΤΗ, 05 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Η National Tequila Day καταφτάνει στις 24 Ιουλίου, αλλά μέχρι τότε, τα Amigos Γλυφάδας και Νέας Σμύρνης δίνουν ραντεβού με το ιδιαίτερο αυτό εξωτικό ποτό, όλο τον Ιούλιο.

Τα εστιατόρια μεξικάνικης κουζίνας Amigos και η Jose Cuervo πιστεύουν ότι είναι ώρα να ξεκινήσετε μια… σοβαρή σχέση με την τεκίλα και με αφορμή την Εθνική Ημέρα της στις 24 Ιουλίου, σας προσκαλούν στα ιδιαίτερα event τους.

Πρόκειται για τα «Tequila Experience Nights» των Amigos, όπου θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε την πιπεράτη Jose Cuervo Tradicional Blanco, τη γλυκιά Jose Cuervo Tradicional Reposado και τη βελούδινη 1800 Añejo και να μυηθείτε στα μυστικά του Tequila Tasting!

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 6, 13 και 20 Ιουλίου 2018 τα Amigos της Γλυφάδας και της Νέας Σμύρνης σας περιμένουν, λίγο μετά τις 9 το βράδυ, με τρία ξεχωριστά events «εμπειρίας» όπου θα έχετε τη δυνατότητα free «Tequila Tasting» της Jose Cuervo Tradicional Blanco, της Jose Cuervo Tradicional Reposado και της 1800 Añejo!

Τα Amigos της Γλυφάδας

Μη χάσετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε τα βασικά χαρακτηριστικά στοιχεία, αλλά και τις διαφορές αυτών των τριών ειδών τεκίλα, αλλά και παράλληλα να λάβετε μέρος στην κλήρωση για τη συμμετοχή στο 3o Tequila Experience Workshop των Amigos, που θα πραγματοποιηθεί στις 24/7/2018 στο Amigos της Γλυφάδας.

To Amigos Tequila Experience Workshop είναι ένα εργαστήριο που πραγματοποιείται κάθε χρόνο με αφορμή την Εθνική ημέρα της Τεκίλας, οι λάτρεις της οποίας θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία της γευσιγνωσίας ανακαλύπτοντας τα μυστικά της μπλε αγαύης από τους Tequila Experts της Jose Cuervo. Στο τέλος του workshop όλοι οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν το πιο δροσιστικό cocktail του καλοκαιριού, το Cuervo Squeeze και να διασκεδάσουν στην Tequileria του Amigos Γλυφάδας. Εκτός από την επίσημη βεβαίωση συμμετοχής, θα δοθούν πολλά συλλεκτικά δώρα από τα Amigos και τη Jose Cuervo.

Δείτε την εμπειρία μας στο 2ο Tequila Experience Workshop εδώ

Info
Amigos Mexican bar restaurants
Kύπρου 65Α, Γλυφάδα, 2108983167,
Mεγ. Αλεξάνδρου 70, Νέα Σμύρνη, 210 9332220