Εκλεκτά χόρτα από τη φύση... στο πιάτο μας
ΠΕΜΠΤΗ, 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013
Την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Ιανουαρίου, το εστιατόριο Milos του Hilton φιλοξενεί ένα ολοήμερο αφιέρωμα με θέμα «Από τη φύση, στο πιάτο μας», ανοιχτό στο κοινό με ελεύθερη είσοδο.
Το αφιέρωμα αποτελεί μία περιήγηση στα είδη των άγριων χορταρικών της ελληνικής γης. Πώς μπορούμε να συλλέξουμε ραδίκια, αφαλαρίδες και πικραλήθρες; Πώς συντηρούμε τα αγκιναράκια και τα κουφολάχανα; Ποια εποχή μαζεύουμε τους ζοχούς και τα αγριοκάροτα;
Ο chef του Milos, Περικλής Κοσκινάς μαζί με τον «τροφοσυλλέκτη» Σωτήρη Λυμπερόπουλο, θα είναι εκεί για να μας λύσουν κάθε απορία, να μας δείξουν τρόπους μαγειρέματος δεκάδων ειδών χορταρικών, αλλά και τον τρόπο που πρέπει να τα καταναλώνουμε.
Η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό και οι ώρες διεξαγωγής είναι 1 μ.μ.-4.30 μ.μ. και 8 μ.μ.-11 μ.μ.
Πληροφορίες: Milos Athens, Βας. Σοφίας 46, Αθήνα, 210 7244400, www.milos.ca , www.facebook.com/estiatoriomilosathens .







