Εκπτώσεις στα… κοκτέιλ κάνει το Flamingo

flamingo
ΔΕΥΤΕΡΑ, 09 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Κάθε Κυριακή και Δευτέρα, τα κοκτέιλ στο Flamingo κοστίζουν μόλις 6,5 ευρώ.

Η Κυριακή και η Δευτέρα δεν μοιάζουν θεωρητικά οι καλύτερες ημέρες για κοκτέιλ, αλλά το Flamingo έρχεται να το αλλάξει αυτό και να ξεκινήσει με αίσιο τρόπο την εβδομάδα μας. Από τις 17.30, αυτές τις δύο ημέρες της εβδομάδας, τα κοκτέιλ θα σερβίρονται στα 6,5 ευρώ και θα μπορείτε να απολαύσετε τις τροπικές γεύσεις του πιο οικονομικά.

Κι αν η Κυριακή και η Δευτέρα δεν σας βολεύουν, υπάρχει και η Παρασκευή με το Aperitivo Time, όπου κάθε Παρασκευή 17.30-20.30 έχετε την ευκαιρία να ταξιδεύετε σε εξωτικούς Αperitivo προορισμούς μαζί με ανανεωμένο μπουφέ… for free! Παραγγέλνοντας οποιοδήποτε Aperitivo cocktail από τη λίστα, «τσιμπάτε» εκλεκτές λιχουδιές που ταιριάζουν ιδανικά με τo ποτό σας και γεμίζετε όσες φορές θέλετε το πιάτο σας δωρεάν!

Να σημειώσουμε ότι έχει ανανεώσει και το μενού του με νοστιμιές όπως Udon Noodles με σιγομαγειρεμένη πανσέτα, καρότο,ginger, μαύρο σουσάμι, φρέσκο κρεμμυδάκι και σησαμέλαιο, χορτοφαγικά μπέργκερ και πολλά άλλα που θα σας κινήσουν την περιέργεια, πριν το... ρίξετε στα κοκτέιλ.

Info
Flamingo
Eυφράνορος 22 & Κρησίλα, Παγκράτι
2114104639