Brunch αλά ελληνικά στην ταράτσα του Bios

tavernabios
ΤΡΙΤΗ, 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Τα Σαββατοκύριακα του Ιουλίου, η Taverna σερβίρει ελληνικό μπραντς στην ταράτσα του Bios και μας στέλνει ένα γευστικό ταξίδι πίσω στο χρόνο.

Πριν λίγο καιρό, στο Bios μας προέκυψε μια… Taverna, ένα νέο pop-up project από την ένωση δυνάμεων της σεφ Γωγώς Δελογιάννη και του Bios.Home Kitchen, που σερβίρει μερικά από τα πιο κλασικά, ελληνικά πιάτα μαγειρεμένα με τις ανώτερες πρώτες ύλες, με πολλή αγάπη και με την υπογραφή της ταλαντούχας σεφ.

Πλέον, για τα Σαββατοκύριακα του Ιουλίου, η Taverna ανεβαίνει στην ταράτσα του Bios από τις 11 έως τις 17.00 και μας φέρνει πάλι άρωμα Ελλάδας, σερβιρισμένο σε… brunch, το οποίο πραγματικά θα σας κάνει να θυμηθείτε τα παιδικά σας χρόνια. Κι αυτό γιατί στο μενού του θα βρείτε αυγά μελάτα με κασέρι, κουλούρι και ντοματίνια, αυγά μάτια με… μυστικό τυρί, σπανάκι, προζυμένιο ψωμί και ελιές, στραπατσάδα, πίτα μπατζίνα με κολοκύθι και φέτα, αλλά και τηγανίτες με παγωτό γιαούρτι, τσουρέκι με ανθότυρο, μέλι και κεράσια και γιαούρτι με φρέσκα φρούτα και ξηρούς καρπούς. Και η μεγάλη έκπληξη; Γάλα με Hemo που όλοι απολαμβάναμε ως παιδιά.

Αν, λοιπόν, έχετε βαρεθεί τα αυγά μπενεντίκτ και τα Croque madame και ψάχνετε κάτι πιο ελληνικό, η Taverna σας περιμένει να την κάνετε… ταράτσα.

Info
Taverna@Bios,
Πειραιώς 84, 210 3425335
Brunch κάθε Σαββατοκύριακο, 11.00-17.00