La Maison du Grec: ένα μπιστρό βγαλμένο από τα ‘50s

la-maison-du-grec
ΤΡΙΤΗ, 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Μερικά χρόνια μετά την Κηφισιά, όπου άνοιξε και έκλεισε, το Maison du Grec επιστρέφει στο κέντρο της Αθήνας, θέλοντας αυτή τη φορά να δώσει δυναμικό «παρών», θυμίζοντάς μας, όμως, μαζί με το παρόν και το παρελθόν.

Με vintage αισθητική βγαλμένη από τη δεκαετία του ’50, που αποπνέει μια αστική φιλοσοφία, με πλακάκια, απλίκες, τραπεζαρίες και όλα τα συναφή, το La Maison du Grec στην πλατεία Αγίας Ειρήνης επέστρεψε και δεν αστειεύεται.

Μετά την απόπειρα που είχε κάνει στο παρελθόν στην Κηφισιά, η οποία διήρκησε πολύ λίγο, το... «Σπίτι του Έλληνα» επιστρέφει, διαλέγει κέντρο αυτή τη φορά και βάζει σκοπό να μας προσφέρει τις γευστικές του προτάσεις όλη την ημέρα, συνδυάζοντας το παρελθόν και το παρόν, αρμονικά και απολαυστικά.

Στον κατάλογό του θα βρείτε ελληνικές προτάσεις για κάθε ώρα της ημέρας, από τα χέρια του σεφ Γιάννη Τριφωνή, από σπιτικά γλυκά και πίτες, μέχρι πίτσες με ελληνικά υλικά όπως προσούτο από Ευρυτανία και από λαχταριστές σαλάτες μέχρι μπέργκερ, ζυμαρικά, club sandwich, πεϊνιρλί, στραπατσάδα…

Κι αν έχετε όρεξη για κοκτέιλ, ο Βασίλης Τουμπλής έχει φροντίσει γι’ αυτό με τον ξεχωριστό κατάλογο για κοκτέιλ, ενώ μπορείτε πολύ απλά να το επισκεφτείτε και για μια ντόπια μπίρα ή ένα κρασί.

Μέχρι στιγμής, όλα μοιάζουν με την Ελλάδα που θα θέλαμε. Μένει να τα δοκιμάσουμε.

Info
La Maison du Grec
Σκουζέ 1, πλ. Αγ. Ειρήνης,
216 9005119