Στο επόμενο Street Food and Tunes πάρτι θα φορέσουμε μαγιό

street-food-tunes
ΔΕΥΤΕΡΑ, 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Ένα πάρτι πέρα από κάθε φαντασία, που θα φέρει πολύ κόσμο στο κέντρο της Αθήνας με το μαγιό του.

Σας έχει χτυπήσει η ζέστη και το τροπικό κλίμα της Αθήνας; Προτού τρέξετε να φύγετε από την πόλη όσο πιο γρήγορα γίνεται, περάστε μια βόλτα με το μαγιό σας από τον Κεραμεικό και το Big Kahuna, την Πέμπτη 26/7, από τις 19.00. Εκεί θα βρείτε κι άλλους ανθρώπους με τα μπανιερά τους, σε ένα… more than a street food and tunes πάρτι με τεράστιες δόσεις γεύσης, μουσικής και δροσιάς, λίγες ημέρες πριν αδειάσει για τα καλά η πόλη.

Στο πλαίσιο του πάρτι, θα πραγματοποιηθούν για πρώτη φορά στην Αθήνα, burger και spicy food contests, δύο διαγωνισμοί για γερά στομάχια με μεγάλα δώρα, όπου λαχταριστά burger και υπερ-καυτερά Caribbean fried rice με θαρραλέες δόσεις Carolina Reaper σάλτσας θα κάνουν και τους λιγότερο ντροπαλούς να κοκκινίσουν. (* H συμμετοχή στο burger fight και στο spicy contest είναι €10/άτομο)

Πέραν του γαστρονομικού κομματιού του πάρτι, σας περιμένουν και exotic, tropical & groovy μουσικές από τον dj Chron που θα μπλέκονται με τα «ζωντανά» chan chan των athens cuban all stars, La Hierbabuena. Ακόμα, η tattoo artist Selina Kaos από το Arcane Tattoo Studio σας περιμένει για να «χτυπήσετε» την άγκυρα που θα ρίξετε στον επόμενο προορισμό σας (ή ό,τι άλλο θέλετε, για αυτό το ποτό με μέτρο... αυτά μένουν!).

Κι επειδή κλείσιμο «σχολικής χρονιάς» ανεξαρτήτως ηλικίας δε γίνεται χωρίς μπουγέλο, δεχτείτε την πρόκληση από τους φίλους (ή τους εχθρούς σας;) και επιτρέψτε τους να δοκιμάσουν το ταλέντο τους στο στόχο με τίμημα να γίνετε... μούσκεμα!

Τέλος, μιας και περιμένουμε να φύγουμε για διακοπές το αμάξι πρέπει να είναι καθαρό, σας περιμένει και Bikini Carwash στην απολύτως fun edition του! Πολλή σαπουνάδα, νερά και κορίτσια (ή και αγόρια;;;) μας μαθαίνουν τι σημαίνει λαμπίκο! Όλα αυτά παρέα με daiquiris με φρέσκα φρούτα (ανανά, passion fruit, lime, φράουλα) στα €6 και προφανώς λαχταριστό street food με τιμές από 4 έως €6 γιατί ως γνωστόν «νηστικό αρκούδι δεν χορεύει»!

Info
Street Food and Tunes by deBop.gr present
LA BOMBA – the party
The Big Kahuna, Σαλαμίνος 42, Κεραμεικός
Πέμπτη 26 Ιουλίου, από τις 19:00