Taste’n’Dine: κάθε μήνας και άλλη γεύση στο Golden Hall

la-pasteria-golden-hall
ΔΕΥΤΕΡΑ, 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Tα εστιατόρια του δεύτερου ορόφου του Golden Hall δημιουργούν μια σειρά από ειδικά μενού σε σπέσιαλ τιμές και η πρώτη θεματική ξεκινά τον Αύγουστο με... Summer Food.

Ο Αύγουστος μπαίνει με τις καλύτερες προϋποθέσεις στο Golden Hall, με το Taste’n’Dine να έχει σκοπό να μας εκπλήσσει κάθε μήνα μέχρι τον Νοέμβριο. Συγκεκριμένα, τα εστιατόρια του 2ου ορόφου, «La Pasteria», «Pastis» και «Πρυτανείον», στο πλαίσιο του Taste’n’Dine δημιουργούν ειδικά μενού, σε διαφορετικές τιμές και με ιδιαίτερο θέμα, όπως αυτό του Αυγούστου που είναι το Summer Food. Τα τρία αυτά εστιατόρια, στο πλαίσιο αυτής της θεματικής, έχουν δημιουργήσει άκρως καλοκαιρινά και αιθέρια μενού, που περιμένουν να τα δοκιμάσετε.

H Brasserie Pastis, με 25 ευρώ το άτομο, έχει φτιάξει ένα μενού με σαλάτα Pina Colada, σπαγγέτι με γαρίδες, παγωτό σορμπέ και ποτήρι ροζέ Arrogant, ενώ η γνωστή αλυσίδα La Pasteria προσφέρει πίτσα και 2 ποτήρια μπίρα Pilsner στην τιμή των 15 ευρώ. Το Πρυτανείο Gold έχει συνθέσει ένα μενού με σούπα γκασπάτσο, καρπάτσιο λαυράκι, φιλέτο μυλοκόπι και τσιζκέικ με φρέσκες φράουλες στα 30 ευρώ το άτομο.

Κάπως έτσι θα κυλήσει ο Αύγουστος στο Golden Hall και αναμένουμε τι θα συμβεί και τους υπόλοιπους μήνες.

Info
http://www.tastendine.gr/