Krabo beach: το beach εστιατόριο που μας (ξανα)πάει διακοπές

krabo-beach ALEXANDROS IOANNIDIS
ΤΕΤΑΡΤΗ, 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Άνοιξε στις αρχές του καλοκαιριού στο Καβούρι και ενδείκνυται για όσους έχουν επιστρέψει στην Αθήνα, αλλά θέλουν να συνεχίσουν να ζουν σε ατμόσφαιρα νησιού.

Η Αθηναϊκή Ριβιέρα μετρά από τον Ιούνιο άλλη μια προσθήκη, σε έναν απομονωμένο κόλπο στην περιοχή του Καβουριού, με το Krabo beach. Αν είχατε στο μυαλό σας ποτέ εικόνες χαλάρωσης σε ένα laid back εστιατόριο πάνω από τη θάλασσα, με ξύλο, ψάθες, κάκτους, άνετες πολυθρόνες και προσεγμένο design, τότε αυτό το beach restaurant, πίσω από το οποίο βρίκουμε τον Γιάγκο και Θοδωρή Αγιοστρατίτη του The Margi, μάλλον ήρθε να κάνει τις εικόνες σας πραγματικότητα.

Με χρώματα που εναρμονίζονται με τον περιβάλλοντα χώρο, με απλή αλλά σικ αισθητική που βγάζει και μια casual-boho αίσθηση και απέραντο γαλάζιο στο βάθος, το Krabo beach υπόσχεται να συνεχίσει να μας θυμίζει καλοκαίρι και διακοπές.

Αφού χαλαρώσετε στις ξαπλώστρες της παραλίας, κάτω από την πέργκολα σας περιμένει μεσογειακή κουζίνα με την υπογραφή του σεφ του Margi, Παναγιώτη Γιακαλή, και του Δημήτρη Γουβιανάκη, σεφ του Krabo,

Αν βρεθείτε εκεί πρωί, φροντίστε να πάτε νηστικοί για να ξεκινήσετε την ημέρα με πρωινό με γιαούρτι με φρούτα ή γκρανόλα, ομελέτα, μπολ με acai berry και ξηρούς καρπούς κ.ο.κ. ή με σνακ μίνι μπέργκερ με γαρίδες, τοστ, tortilla με τονοσαλάτα, lobster roll με ντομάτα και πολλά άλλα.

@findsilia

Στη συνέχεια της ημέρας, βέβαια, το μενού γίνεται ακόμη πιο χορταστικό και απολαυστικό με πλήθος εμπνευσμένων ορεκτικών (8-17 ευρώ) όπως χταπόδι με μους αβοκάντο και λάιμ, καλαμάρι με ταραμά αχινό και ψητές tortillas, καβούρι μαρινέ, μίνι μπέργκερ κ.ά., αλλά και κυρίως με τις θαλασσινές γεύσεις να κυριαρχούν (από 14 ευρώ). Ψητός μαριναρισμένος σολομός με λευκό καρότο, κριθαρότο με φρέσκια ψίχα καβουριού, λιγκουίνι με θαλασσινά κυδώνια ή γαρίδες, αστακομακαρονάδα είναι μερικές από αυτές, ενώ υπάρχει και φιλέτο κοτόπουλο με ψητά λαχανικά, όπως και BBQ κατάσταση, με υπάιθριο μπάρμπεκιου από όπου μπορείτε να απολαύσετε μπριζολάκια από μαύρο χοίρο, Rib eye και T-bone Black Angus, Tomahawk Black Angus, αλλά και… αστακό.

Μην φύγετε χωρίς επιδόρπιο, όπου σας περιμένουν 4 επιλογές από 8 έως 10 ευρώ, με πρωταγωνιστές την καρύδα, τη μους σοκολάτας, το τσουρέκι και την κρέμα με σοκολάτα.

Info
Krabo beach
Κόλπος Ζώσκα, Θέσπιδος, Kαβούρι, 2108963309
από 40 ευρώ/άτομο