Eat at Milton's: Πιάτα με... αστέρι michelin

eat-at-miltons-piata-me-asteri-michelin

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 03 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin Γάλλος Chef, Alain Parodi άφησε τις Κάννες και το φημισμένο εστιατόριό του και επέστρεψε στην Αθήνα, σε μια κομβική, πολυεθνική γωνιά της.

Ο βραβευμένος με αστέρι Μichelin Γάλλος Chef, Alain Parodi άφησε τις Κάννες και το φημισμένο εστιατόριό του και επέστρεψε στην Αθήνα, σε μια κομβική, πολυεθνική γωνιά της.

Στη συμβολή των οδών Αδριανού, Ν. Νικοδήμου, Α. Φιλοθέης και Φλέσσα, στην Πλάκα, το «eat at Milton’s Restaurant», αλλάζει συχνά πυκνά τα πιάτα και τη διακόσμησή του και προσφέρει στους επισκέπτες του έναν όμορφο all day χώρο. Διατηρώντας την σύγχρονη και μοντέρνα του διακόσμηση, προτείνει καθημερινά από τον Νοέμβριο του 2009, τα σύγχρονα πιάτα του Γάλλου Chef και της ομάδας του, που αποτελείται από Έλληνες και Γάλλους μαθητές του «Chef De Partie».

Γαλλικές πρώτες ύλες και βιολογικά προϊόντα συνθέτουν τις νέες προτάσεις του μενού για το φετινό φθινόπωρο και χειμώνα.

Η λίστα των κρασιών του εστιατορίου είναι πλήρης, με ελληνικές και γαλλικές επιλογές, ενώ οι τιμές του αρκετά λογικές, συγκρινόμενες με την ποιότητα και το επίπεδο του φαγητού. Όσο για αυτούς που θα θελαν πολύ να γευτούν τα πιάτα του Alain Parodi, αλλά το βαλάντιό τους δεν τους το επιτρέπει, το «Eat at Milton’s» προσφέρει μεσημεριανό γεύμα στην τιμή των 25 ευρώ και δείπνο από Τετάρτη μέχρι και Κυριακή στα 35-40 ευρώ.

Πληροφορίες: Eat at Milton’s, Αδριανού 91, Πλάκα, 210 3249129, 30-35 ευρώ.