Μενού…όνειρο θερινής νυκτός από τον Μίλτο Αρμένη στο Cabo Rosso

cabo-rosso
ΤΡΙΤΗ, 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Λίγο πριν το καλοκαίρι μας αποχαιρετίσει επίσημα, ο σεφ Μίλτος Αρμένης ταξιδεύει για Σαντορίνη για μία βραδιά και ένα degustation μενού που θα ενθουσιάσει.

Το fine dining και η Σαντορίνη πάνε μαζί και αυτή την Πέμπτη 30/8, λίγο πριν το καλοκαίρι του 2018 φύγει επίσημα, οι λάτρεις και των δύο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ξεχωριστή βραδιά στο Cabo Rosso του Ambassador Aegean Luxury Suites, στο Ακρωτήρι.

Για μια βραδιά, ο ταλαντούχος και βραβευμένος σεφ του «Όμικρον», Μίλτος Αρμένης, θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον executive chef του ξενοδοχείου, Γιώργο Ξυνό, και οι δυο τους θα δημιουργήσουν ένα μενού γευσιγνωσίας με πολύ ιδιαίτερες γεύσεις.

Ανάμεσά τους θα βρείτε χταπόδι με μέλι, φασκόμηλο και φάβα Σαντορίνης, γλειφιτζούρι κατσικίσιο τυρί με chutney από ντοματίνι και κάππαρη, γκασπάτσο ελληνικής σαλάτας με μους φέτας, βασιλικό καβούρι με passion fruit και κρίταμο τουρσί, χτένια σοτέ με μαγιονέζα από chorizo, πίγκα σε dumpling με σάλτσα bianco και 3 ακόμη πιάτα, σε ένα μενού 9 πιάτων από 85 ευρώ το άτομο, συνοδεία κρασιού.

Info
Cabo Rosso
Ακρωτήρι, Σαντορίνη
22860 85270