Το IceRoll φτιάχνει παγωτό μπροστά στα μάτια σας (και) στο Μοναστηράκι

ice-roll
ΤΡΙΤΗ, 04 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Μετρώντας ήδη καταστήματα στη Ρόδο, τη Λάρισα, αλλά και τη Γλυφάδα, το φημισμένο παγωτό έφτασε και στο Μοναστηράκι για να το απολαύσουν με όλη του τη φρεσκάδα και οι κάτοικοι του κέντρου.

Αν η ιδέα του πραγματικού παγωτού χωρίς συντηρητικά, χρωστικές και τεχνητά πρόσθετα, με φρέσκο γάλα, φρέσκα φρούτα και τα αγαπημένα σας υλικά να γίνονται παγωτό μπροστά στα μάτια σας σας αναστατώνει, τότε το IceRoll θα αποτελέσει ιδιαίτερη εμπειρία για εσάς. Κι αν, μάλιστα, δεν έχετε γευτεί ξανά το ιδιαίτερο παγωτό του στο υποκατάστημα της Γλυφάδας, τότε θα σας εξιτάρει.

Στο IceRoll προμηθεύονται καθημερινά φρέσκο γάλα από τον συνεταιρισμό ΘΕΣγάλα, ενώ η πλειονότητα των υλικών που χρησιμοποιούν προέρχεται από Έλληνες παραγωγούς και έτσι, σας δίνεται η επιλογή να εμπλουτίσετε το παγωτό σας με ολόφρεσκα φρούτα εποχής και υγιεινά super foods, σε μια διαδικασία που πραγματοποιείται μπροστά σας.

Παγωτά με φιστικοβούτυρο, ινδοκάρυδο, με γεύση… μπουγάτσας και τσουρεκιού, γεύσεις vegan, αλλά και πρωτότυπες, όπως κοκτέιλ που γίνονται… παγωτό,  όλα σας περιμένουν πλέον και στο νέο υποκατάστημα στο Μοναστηράκι, στο κέντρο της Αθήνας.

Info
IceRoll
Αθηνάς 2 & Ερμού
Μοναστηράκι