Γκαλερί του Μεζέ: Μια γκαλερί διαφορετική από τις άλλες
Η «Γκαλερί του μεζέ» έγινε ακόμα πιο «του μεζέ», κρατώντας πάντα τις πρωτότυπες γεύσεις και τις εξαιρετικές οινολογικές επιλογές της. Το μενού του εστιατορίου ανανεώνεται τακτικά και εμπλουτίζεται συστηματικά με ακόμα περισσότερες τοπικές γεύσεις, προσφέροντας νοστιμιές προς... βρώση και τέρψη.
Η «Γκαλερί του μεζέ» έγινε ακόμα πιο «του μεζέ», κρατώντας πάντα τις πρωτότυπες γεύσεις και τις εξαιρετικές οινολογικές επιλογές της. Το μενού του εστιατορίου ανανεώνεται τακτικά και εμπλουτίζεται συστηματικά με ακόμα περισσότερες τοπικές γεύσεις, προσφέροντας νοστιμιές προς... βρώση και τέρψη.
Με απλά υλικά, φρέσκες πρώτες ύλες και αξιοποιώντας πλήρως τον πλούτο της ελληνικής γαστρονομικής παράδοσης, η γκαλερί έχει δημιουργήσει έναν κατάλογο που αναδεικνύει τις τοπικές επαρχιακές διατροφικές συνήθειες.
Ο καβουρμάς σαγανάκι και τα χειροποίητα παστουρμαδοπιτάκια από την Κομοτηνή, μέχρι την τραγανή ποντιακή τηγανόπιτα και το τυλιχτό αρνάκι φούρνου σε αμπελόφυλλα, καλύπτουν όλες τις γωνιές της χώρας και όλες τις προτιμήσεις των ουρανίσκων.
Η αισθητική της Γκαλερί παραμένει ιδιαίτερα προσεγμένη, σύγχρονη και πρωτότυπη, ενώ οι τιμές της εξακολουθούν να είναι πολύ προσιτές. Ο εσωτερικός χώρος, που θυμίζει κάτι από παλιό μπακάλικο, είναι εξαιρετικός και η ανοιχτή κουζίνα προδιαθέτει τον επισκέπτη να δοκιμάσει τις φρεσκότατες νοστιμιές του μάγειρα.
Το εστιατόριο δίνει την απαραίτητη προσοχή στη λεπτομέρεια, τόσο προς τέρψη του στόματος όσο και των ματιών… Και αυτό σε κερδίζει.
Πληροφορίες: Γκαλερί του Μεζέ, Δημοσθένους 18 & Μεγ.Αλεξάνδρου, Περιστέρι, 210 5720047-8. Τιμή 18-24 ευρώ.
ΒΑΛΙΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ






