Lagom: το νέο εστιατόριο της Βουλιαγμένης «διδάσκει» την ισορροπία

lagom
ΤΡΙΤΗ, 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Μπορεί η ονομασία του να είναι η σουηδική έκφραση του «μέτρον άριστον», αλλά δεν έχει σχέση με σουηδική κουζίνα. Απεναντίας, υμνεί την ελληνική.

Έκανε opening την 1η Αυγούστου θέλοντας να μας διδάξει στα σουηδικά ότι είναι «τόσο ακριβώς όσο χρειάζεται», αφού αυτό σημαίνει και το Lagom που είναι η ονομασία του.

Παρ’ όλο, όμως, που παραπέμπει στη Σκανδιναβία, σερβίρει ελληνική κουζίνα, μέσα από ένα σύγχρονο μενού που υπόσχεται να μας ταξιδέψει στις πιο αγαπημένες γευστικές αναμνήσεις. Πίσω από το μενού του συναντάμε τον βραβευμένο σεφ, Σταμάτη Μαρμαρινό, ο οποίος σκοπεύει όχι μόνο να ενθουσιάσει γευστικά, αλλά να μας δημιουργήσει ένα αίσθημα νοσταλγίας και επαφής με την παράδοση, πάντα ακολουθώντας σύγχρονες και δημιουργικές νόρμες.  Οι δεκάδες ετικέτες κρασιού για τους λάτρεις του οίνου, φυσικά δεν λείπουν.

Το Lagom εκτείνεται σε τέσσερα ξεχωριστά επίπεδα διατηρώντας μια μοντέρνα ατμόσφαιρα που δεν «ξεφεύγει» από το λιτό και σύντομα ετοιμαζόμαστε να το επισκεφτούμε για να δούμε κατά πόσον… τηρεί την ισορροπία που πρεσβεύει.

Info
Lagom
Λ. Ποσειδώνος 17, Βουλιαγμένη
210 9670099