Το Dickie Dee είναι το πιο χαριτωμένο στέκι για παγωτό

dickie-dee
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Αν είστε από αυτούς που κάθε φορά που ανοίγει ένα καινούργιο παγωτατζίδικο στην πόλη, ένα δάκρυ κυλά, ετοιμαστείτε να δακρύσετε με το Dickie Dee, το νέο talk of the town για αφράτο παγωτό.

Το καλοκαίρι πέρασε, το φθινόπωρο έχει ξεκινήσει θεωρητικά κι εμείς χρειαζόμαστε λίγο παγωτό για να ξεπεράσουμε το μελαγχολικό Σεπτέμβρη που σήμανε και το τέλος των διακοπών. Το Dickie Dee, ευτυχώς, ήρθε την κατάλληλη στιγμή για να μας απαλύνει τον «πόνο» με το soft, artisanal παγωτό του.

Η ονομασία του παραπέμπει στην Αμερική των ‘60s και τους κλασικούς παγωτατζήδες με τα τρίκυκλα, ενώ και η διακόσμησή του φροντίζει να είναι ταξιδιάρικη και χαριτωμένη, σε ροζ αποχρώσεις, «σπάζοντας» το γκρίζο της Βουλής στο Σύνταγμα.

Ας περάσουμε, όμως, στο θέμα που «καίει»: τα παγωτά του. Εδώ θα απολαύσετε soft σπιτικά παγωτά σε τέσσερις απίστευτες γεύσεις που ξεφεύγουν από τη βανίλια, σοκολάτα και ανάμεικτο. Στο Dickie Dee σας περιμένει δροσερό ανθόγαλο, τριαντάφυλλο που θυμίζει λουκούμι, μαύρη σοκολάτα που είναι vegan και φιστίκι Σικελίας, τα πράγματα, όμως, δεν είναι έτσι απλά. Μπορείτε να κάνετε αναδρομή στα παιδικά σας χρόνια και να απολαύσετε το παγωτό σας... τυλιγμένο σε μαλλί της γριάς, ενώ μπορείτε να το απολαύσετε και με διάφορα τόπινγκς που θα σας κάνουν να νιώσετε παιδιά. Κι όλα αυτά μέχρι να αλλάξει η εποχή και νέες γεύσεις να έρθουν στο προσκήνιο.

Κι αν θέλετε ενισχυμένη δόση επιδόρπιου, μπορείτε να δοκιμάσετε την πάβλοβα με παγωτό, τα brownies με φιστικοβούτυρο από 100% βιολογικά φιστίκια, τα cheesecake brownies, το τιραμισού κ.ο.κ. σε τιμές από 3 έως 6 ευρώ. 

Info
Dickie Dee
Βουλής 23, Σύνταγμα
210 3238277