Όλες οι τελευταίες λεπτομέρειες για το Burger Fest

mpergker
ΔΕΥΤΕΡΑ, 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Η μεγάλη γιορτή του Burger επιστρέφει για 3η χρονιά, έτοιμη να μας απογειώσει για τρεις ολόκληρες ημέρες.

Το πρώτο και μεγαλύτερο food festival της Αθήνας, το Burger Fest, επιστρέφει για το 2018 από 14 έως 16 Σεπτεμβρίου στο Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ. σε ένα απολαυστικό τριήμερο που δεν θα ξεχάσουμε εύκολα. Η μεγάλη γιορτή του burger που μέσα σε μόλις 2 διοργανώσεις έχει εξελιχθεί σε θεσμό για την πρωτεύουσα, θα πραγματοποιηθεί στον ανανεωμένο χώρο του Παλιού Αμαξοστασίου του Ο.ΣΥ. στο Γκάζι, κατάλληλο προκειμένου να φιλοξενήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις συμμετοχές από τα αγαπημένα μας burger houses και τους χιλιάδες φίλους του burger, μικρούς και μεγάλους.

Τις μοναδικές γεύσεις του Burger Fest|Αθήνα 2018 θα συνοδεύσει φυσικά και μουσική, με τη διοργάνωση να έχει ετοιμάσει ένα δυναμικό κι εκρηκτικό Line Up αγαπημένων καλλιτεχνών. Την πρώτη μέρα οι σαγηνευτικοί Gadjo Dilo θα μας καθηλώσουν, ενώ πιο πριν θα ανοίξουν το Festival ο MCD μαζί με την Idra Kayne. Tη δεύτερη ημέρα θα απολαύσουμε τον International Showman Tonis Sfinos μαζί με τους Jaguar Bombs και σε After Party τους BIETNAM, ενώ η τρίτη μέρα κλείνει εκρηκτικά με Koza Mostra και BlendMishkin w/ Roots Evolution!

Για τρεις ημέρες τα καλύτερα εστιατόρια και burger houses της πόλης, θα σερβίρουν λαχταριστά πιάτα με μπιφτεκόψωμα σε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς, ενώ παράλληλα happenings, θεματικά περίπτερα, live, dj set και πολλές εκπλήξεις θα ολοκληρώνουν το πρόγραμμα του φεστιβάλ. Γι' αυτές τις τρεις ημέρες, λοιπόν, η ζωή μας θα είναι γεμάτη burger, μουσική και ψυχαγωγία!

Info
Burger Fest
Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ., Ερμού 1 & Πειραιώς, Γκάζι
Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή 17:00-00:00, Σάββατο 13:00-00:00, Κυριακή 13:00 - 00:00, Γενική Είσοδος: 5€ με μπύρα, προπώληση εδώ