Taste of Athens: το μεγαλύτερο γαστρονομικό φεστιβάλ έρχεται στην Αθήνα

taste-of-athens
ΤΡΙΤΗ, 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Ο Σεπτέμβρης θα λήξει με ένα φεστιβάλ γαστρονομίας που θα μας φέρει όλους στο ΚΠΙΣΝ για να το... γευτούμε.

Για τέσσερις ημέρες, από τις 27 έως τις 30 Σεπτεμβρίου, ένα μεγάλο γαστρονομικό event πρόκειται να λάβει χώρα στην πόλη μας, στο ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ. Το Taste of Athens θα φέρει τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης, όπως επίσης και brands τροφίμων και ποτών, όλα μαζί σε ένα χώρο, καλώντας μας όλους να τα ανακαλύψουμε μέσα από διάφορες γευστικές εμπειρίες. 

Από μαθήματα μαγειρικής από παγκοσμίου φήμης σεφ, μέχρι γευσιγνωσίες και μαθήματα προετοιμασίας κοκτέιλ, το Taste of Athens ετοιμάζεται να μας παράσχει γευσιγνωστικές εμπειρίες που θα μας εμπνεύσουν, θα μας επιμορφώσουν και ταυτόχρονα θα μας διασκεδάσουν.

Συγκεκριμένα, στο Taste of Athens θα συναντήσουμε 12 κορυφαία εστιατόρια, τα Balthazar, Birdman Athens, Bites & Wine, CTC Restaurant, Fuga Restaurant, Hytra Restaurant & Bar, Parla Restaurant, Première Restaurant & Lounge Bar, Spondi Restaurant, Varoulko Seaside, Vezene Athens, Ψωμί & Αλάτι, 41 διαφορετικά πιάτα, αλλά και διάσημους σεφ, τοπικούς παραγωγούς, θα συμμετάσχουμε σε μαγειρικά δρώμενα, γευσιγνωσίες και θα υπάρχει δυνατότητα αγοράς γκουρμέ προϊόντων, μεταξύ άλλων. Από το φεστιβάλ, δεν θα λείπουν και τα dj sets που θα μας ξεσηκώνουν, όσο απολαμβάνουμε γεύσεις και μυρωδιές.

Και ο Λευτέρης Λαζάρου ανάμεσα στους σεφ του φεστιβάλ

Στους σεφ του φεστιβάλ βρίσκουμε τον Χριστόφορο Πέσκια (Balthazar), τον Γιάννη Παρίκο (Bites & Wine), τον Θοδωρή Παπανικολάου (Parla), τον Αλέξανδρο Τσιοτίνη (CTC), τον Τάσο Μαντή (Hytra), τον Γιάννη Λουκάκο (Ψωμί & Αλάτι), τον Άγγελο Λάντο (Σπονδή), τον Λευτέρη Λαζάρου (Varoulko/Bites and Wine), τον Δημήτρη Κατριβέση (Fuga), τον Μιχάλη Νουρλόγλου (Premiere), τον Takaaki Otsuka (Birdman) και τον Άρη Βεζενέ (birdman/Vezene).

To πρόγραμμα ξεκινά στις 27 Σεπτεμβρίου, στις 18:00, με opening party κι εσείς το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε από τώρα τα εισιτήριά σας εδώ.

Info
Taste of Athens
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364
27-30/9, γενική είσοδος 15€, VIP 45€  (20% έκπτωση για κατόχους καρτών Alpha Bank Mastercard)