Το 1ο Φεστιβάλ Σοκολάτας είναι γεγονός

sokolata
ΤΡΙΤΗ, 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Η σχολή Grand Foyer ετοιμάζεται να «κλείσει» τον Σεπτέμβρη όσο πιο γλυκά γίνεται.

Μετά τα φεστιβάλ μπίρας, street food, μπέργκερ κ.ο.κ. έρχεται και ένα γλυκό φεστιβάλ, σαν επιδόρπιο, να μας αλλάξει τη διάθεση. Στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί το 1ο Φεστιβάλ Σοκολάτας από τη Σχολή Grand Foyer στο 7ο Διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων, Πανόρμου 59 με πολλές εκπλήξεις και άφθονη σοκολάτα σε όλες τις μορφές και τα προϊόντα που μπορείτε να φανταστείτε.

Συγκεκριμένα, από το πρόγραμμα του φεστιβάλ δεν λείπουν τα σιντριβάνια σοκολάτας, που όλοι τόσο λαχταρούν, ενώ θα πραγματοποιηθεί επίδειξη για τεχνικές στρωσίματος σοκολάτας από τους pastry chef της σχολής Grand Foyer με την συνδρομή αποφοίτων της σχολής από τα τμήματα Ζαχαροπλαστικής & Αρτοποιίας. Ακόμη, θα μάθουμε πολλές χρηστικές πληροφορίες για την σοκολάτα και το κακάο μέσα από ένα οπτικοποιημένο ταξίδι και φυσικά θα απολαύσουμε υπέροχες δημιουργίες από σοκολάτα από τους αποφοίτους της σχολής και τους καταξιωμένους καθηγητές της. Στο φεστιβάλ θα συμμετάσχει και η Chocotopia από τη στοά Νικολούδη στο κέντρο της Αθήνας , η οποία θα εγκαινιάσει το νέο καινοτόμο προϊόν της, την Freshcolata, που θα φτιάχνεται μπροστά στα μάτια σας. Για όσους δεν γνωρίζουν, η Chocotopia ξεκίνησε μια νέα ιδέα στην Αθήνα, που έμελλε να γίνει μόδα: τα παγωτορολά.

Οι πιο περιπετειώδεις μπορούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό με γλυκά με βάση την σοκολάτα όπου θα υπάρξει ελεύθερη συμμετοχή και μεγάλο δώρο μια ολική υποτροφία αξίας 3.000 ευρώ στην ειδικότητα της ζαχαροπλαστικής.

Στόχος είναι το Φεστιβάλ Σοκολάτας να καθιεριωθεί και να διεξάγεται κάθε χρόνο, έτσι ώστε να  αποτελέσει θεσμό για την χώρα μας στον τομέα του Τουρισμού και της Γαστρονομίας με συνέπεια, υπευθυνότητα και αγάπη για το κοινωνικό σύνολο.

Info
1ο Φεστιβάλ Σοκολάτας
28&29/9
Λoυίζης Ριανκούρ 59, Πανόρμου (πλησίον μετρό)
210 6910012