Το nice n easy στο Κολωνάκι ανακαινίστηκε και γιορτάζει τα 10

nice-n-easy-easy
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

O αγαπημένος healthy food προορισμός στο Κολωνάκι κλείνει τα 10 του χρόνια και το γιορτάζει ανακαινισμένος και πλήρως ανανεωμένος.

Τα εστιατόρια nice n easy έχουν καταφέρει να φέρουν σε ένα χώρο τόσο αυτούς που αγαπούν την υγιεινή διατροφή, όσο και αυτούς που αναζητούν την απόλαυση στο φαγητό, αποδεικνύοντας ότι το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Το εστιατόριο του Κολωνακίου καταφέρνει μάλιστα να κάνει με επιτυχία τον παραπάνω συνδυασμό εδώ και δέκα χρόνια, γιορτάζοντας την πορεία του στην εστιατορική σκηνή της πόλης με νέο πρόσωπο, ανακαινισμένο και ανανεωμένο.

Με την Αρχιτέκτονα και Interior Designer Αγγέλικα Θεοδωρίδη να επιμελείται και να σχεδιάζει το νέο ύφος του εστιατορίου υπό τις κατευθύνσεις του Executive chef Χρήστου Αθανασιάδη και του Δημήτρη Χριστοφορίδη, εμπνευστών και ιδιοκτητών του Ομίλου, το nice n easy υποδέχεται τους φίλους και τους fan σε ένα φιλικό, «πράσινο» και άνετο περιβάλλον με fun & chic διάθεση.

Στο νέο περιβάλλον του nice n easy, η παρουσία του Frank Sinatra, αλλά και όλων τον αστέρων της εποχής, όπως ο James Dean και η Elizabeth Taylor, είναι κάτι περισσότερο από αισθητή αφού απέκτησαν το δικό τους αστέρι στο χολιγουντιανό walk of fame στο εσωτερικό του καταστήματος και σας περιμένουν να πατήσετε πάνω τους και να φωτογραφηθείτε. Η σκαλιστή με ειδικό τροχό τοιχογραφία της Marilyn Monroe από τον artist Nathan Makris στο κεντρικό σημείο του εστιατορίου, διακρίνεται ακόμα και από το εξωτερικό του, δίνοντας μία 3D διάσταση της αξεπέραστης φυσιογνωμίας της αγαπημένης σταρ.

Στη νέα του ατμόσφαιρα συμβάλλουν κρυφοί φωτισμοί, σκαλιστές τεχνοτροπίες, ειδικοί καθρέφτες, τούβλα τοποθετημένα σε τεχνική ψαροκόκκαλου, customized κατασκευές, ιδιαίτερες οροφές και πολύ φως, ενώ φυσικά φυτά «ντύνουν» όμορφα το εσωτερικό και εξωτερικό του χώρου. Ακόμη και το κεντρικό bar με τα πράσινα σκαμπό και τούβλα, διαθέτει τον ίδιο χαρακτήρα.

Όλα είναι τοποθετημένα στο χώρο για κάποιο λόγο και παντού οι ιδιαίτερες λεπτομέρειες φανερώνουν μεράκι και γούστο. Στο νέο του πρόσωπο του nice n easy βλέπουμε πλέον μια πιο glam 50's πινελιά σε ένα clean περιβάλλον που φιλοξενείται στο κλασικό κτήριο της δεκαετίας του ‘30.

Έτοιμοι, λοιπόν, για νέες γευστικές περιπέτειες σε ανανεωμένο περιβάλλον στο Κολωνάκι, με την ιστορία να συνεχίζεται.

Info
Nice n easy organic bistro restaurant
Ομήρου 60
210 361 7201