Το Indian Chef μετέφερε την αυθεντική Ινδία στη Συγγρού

indian-chef
ΔΕΥΤΕΡΑ, 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Λάτρεις της ινδικής κουζίνας και της Ινδίας βάλτε πρώτη για Συγγρού. Το Indian Chef μετακόμισε και δίνει μια αυθεντική πρόταση για ινδικό φαγητό στην περιοχή.

Η αρχική ιδέα του ιδρυτή του, Aman Preet Singh, ήταν να δημιουργήσει ένα μέρος που θα ήταν κάτι παραπάνω από έναν χώρο που θα σερβίρει καλό, εξωτικό φαγητό. Ήθελε να δημιουργήσει περισσότερο ένα στέκι που θα δίνει την οικεία αίσθηση του σπιτιού και θα κάνει τους επισκέπτες του να νιώθουν άνετα, τόσο λόγω χώρου, όσο και λόγω φαγητού και προσωπικού. Και κάπως έτσι γεννήθηκε το Indian Chef, αρχικά απέναντι τους Στύλους Ολυμπίου Διός.

Το ίσως μεγαλύτερο ινδικό της πόλης, όμως, πλέον μετακόμισε και θα το βρείτε κοντά στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, στη Συγγρού, σε έναν χώρο με πιο σύγχρονη διάθεση που ξεφεύγει από το κλασικό παραδοσιακό ινδικό και διατηρεί τον σεβασμό προς τους επισκέπτες, την ομάδα, αλλά και την κοινότητά του.

Στον νέο του χώρο, θα βρείτε ανοιχτόχρωμα ξύλινα τραπέζια, άνετους καναπέδες, με το τούβλο να κυριαρχεί και διάφορα βουδιστικά στοιχεία να δημιουργούν ατμόσφαιρα, όπως και μικρά γλαστράκια να ομορφαίνουν το περιβάλλον. 

Στο μενού του θα βρείτε και χορτοφαγικές επιλογές, αν απέχετε από το κρέας, αν όμως το πάτε παραδοσιακά, σας περιμένει πιάτα όπως Lamb Vindaloo, κοτόπουλο Tikka Massala, κοτόπουλο curry, ρύζι μπασμάτι σε πλούσιες εκδοχές, γαρίδες Masala και φυσικά Tandoori dishes, ινδικές σαλάτες, διάφορα είδη ψωμιού naan και επιδορπίων. Στο μενού υπάρχουν επίσης και ινδο-κινέζικες επιλογές, με spring rolls, κοτόσουπα, ινδικό σουβλάκι, σούπα μανιταριών, κοτόπουλο τσίλι κ.ά., ενώ θα βρείτε και παραδοσιακά ινδικά ροφήματα lassi, σε διάφορες παραλαγές.

Μπορείτε, επίσης, να δοκιμάσετε συμπυκνωμένη την αίσθηση και γεύση της ινδικής κουζίνας σε ένα πιάτο με 13 ευρώ, το οποίο περιέχει ρύζι, naan, raita, 2 κομμάτια κοτόπουλο Malai, 2 κομμάτια κοτόπουλο Tikka, με επιλογή κοτόπουλο, αρνί ή γαρίδα και σάλτσα της επιλογής σας (curry, Tikka Masala, Korma).

Info
Indian Chef
Λ. Ανδρέα Συγγρού 55
21 09233585
από 15 ευρώ/άτομο