Τα Amigos μοιράζουν χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη

amigos-glufada
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Η Ημέρα της Ανεξαρτησίας του Μεξικού, στα Amigos γίνεται και ημέρα για χαμόγελα στα παιδάκια της Μ.Κ.Ο. «Κιβωτός του Κόσμου».

Για μία ακόμη χρονιά τα Amigos Mexican bar restaurants θα γιορτάσουν διαφορετικά την ημέρα της Ανεξαρτησίας του Μεξικού, προσκαλώντας όλους τους λάτρεις της χώρας της αγαύης στο Amigos Γλυφάδας για ένα ξεχωριστό, φιλανθρωπικό event που θα χαρίσει χαμόγελα σε παιδιά.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018, στις 9μ.μ., στο Amigos της Γλυφάδας σας περιμένει άφθονη μαργαρίτα Cuervo, μοναδικές μεξικάνικες γεύσεις, αλλά και ξέφρενοι latin ρυθμοί με live salsa από το γνωστό Brazolatin dance group.

Όλα τα έσοδα αυτής της επετειακής fiesta, που διοργανώνεται από τα Amigos με την ευγενή υποστήριξη της Πρεσβείας του Μεξικού στην Ελλάδα, θα διατεθούν στον Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού του Πατέρα Αντώνιου, «ΚΙΒΩΤΟΣ του ΚΟΣΜΟΥ».

Αν θέλετε να ενισχύσετε το έργο της Κιβωτού και ταυτόχρονα να γιορτάσετε αλά μεξικάνικα, τότε όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Amigos Γλυφάδας.

Info
Amigos Mexican restaurants bar
Κύπρου 65A, 2108983167, Γλυφάδα  
Μεγ. Αλεξάνδρου 70, 210 9332220, Νέα Σμύρνη