Tο Bites & Wine δίνει παράταση στο καλοκαίρι

bites-and-wine
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Όσο κι αν προχωράει ο Σεπτέμβρης, το καλοκαίρι στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Μικρολίμανο δεν τελειώνει έτσι εύκολα. Απολαύστε το στην υπέροχη ταράτσα του Bites & Wine με ένα υπέροχο μενού μέχρι τέλος του μήνα.

Σε ένα από τα ωραιότερα σημεία της πόλης, το Bites & Wine συνεχίζει να μας υποδέχεται για βραδιές συντροφιά με καλό κρασί και εμπνευσμένα comfort πιάτα με έμφαση στο κρέας και υπογραφή του Λευτέρη Λαζάρου.

Όλα αυτά συμβαίνουν σε μια ειδυλλιακή ταράτσα με ατμοσφαιρικό φωτισμό και καλαίσθητη διακόσμηση, σε συνδυασμό με μουσικές επιλογές που δημιουργούν την αίσθηση της παράτασης του καλοκαιριού και μετατρέπουν το Bites & Wine στον ιδανικό προορισμό για ένα χαλαρό δείπνο με φίλους.

Η γεύση δεν μπορεί παρά να πρωταγωνιστεί με υπέροχα comfort food πιάτα να φθάνουν στη μέση του τραπεζιού και να μοιράζονται. Εκλεκτές πρώτες ύλες και βιολογικά κρέατα συνθέτουν απολαυστικές προτάσεις, ενώ η ενημερωμένη οινική λίστα με επιλογές από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα ολοκληρώνει την εμπειρία στην πιο ωραία ταράτσα της πόλης με γεύσεις και θέα που θα κάνουν τα βράδια σας σίγουρα πιο ιδιαίτερα. 

Στο μενού, που προτείνει το εστιατόριο μέχρι τέλος Σεπτέμβρη, θα βρείτε carpaccio βόειο βιολογικό με μαγιονέζα κρεμμυδιού, πίκλες και σιναπόσπορο, πεϊνιρλί με μοσχαρίσιο ταρτάρ, κεφτεδάκια με μοσχαρίσιο κιμά και μελωμένο κριθαράκι, ανοιχτό σουβλάκι με ψαρονέφρι σε ποτήρι και για επιδόρπιο το ανεπανάληπτο Sweet Burger δηλαδή choux με μους equatoriale Valrhona 55% mango-passion και ganache framboise (μενού 2 ατόμων στα 38 ευρώ/άτομο).

Διαβάστε την εμπειρία μας στο Bites and Wine εδώ.

Info
Bites&Wine
Ακτή Κουμουνδούρου 52, Πειραιάς
210 5228400
Ανοιχτά Δευτέρα έως Σάββατο από τις 19.30.