Ένα πάρτι-bomba ετοιμάζουν τα Street Food and Tunes

street-food-tunes
ΤΕΤΑΡΤΗ, 05 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Τα Street Foοd and Tunes και το Big Kahuna θα κάνουν τα πάντα για να ξεχάσουμε ότι είναι Σεπτέμβριος.

Ο πεζόδρομος της Σαλαμίνος στον Κεραμεικό ετοιμάζεται για ένα τρελό πάρτι των Street Food and Tunes και του Big Kahuna, όπου η ομάδα του deBop.gr και οι «αδερφοί Kahuna» έχουν στόχο να ξεπεράσουν τη φαντασία μας.

Για πρώτη φορά στην Αθήνα θα ζήσετε Burger, Spicy και Blind food contests! Tρεις διαγωνισμοί για γερά και κυρίως τολμηρά στομάχια με μεγάλα δώρα. Λαχταριστά burger και υπερ-καυτερά Caribbean fried rice με θαρραλέες δόσεις Carolina Reaper σάλτσας θα κάνουν και τους λιγότερο ντροπαλούς να κοκκινίσουν, ενώ πολύ διαδεδομένα, αλλά και άλλα πιο «ψαγμένα» υλικά θα μπουν στο πιάτο που οι τολμηροί θα δοκιμάσουν με κλειστά μάτια. (Για να λάβετε μέρος στους διαγωνισμούς στείλτε μήνυμα στη FB page του The Big Kahuna ή καλέστε στο 210 5244100). 

Το μενού αναλυτικά περιλαμβάνει Hawaiian hot dawg (λουκάνικο Φρανκφούρτης. Steve’s Jerk Chili Sauce, τυρί Cheddar, τηγανιτά κρεμμυδάκια, καραμελωμένος ανανάς, iceberg), Bahama mama fried chicken (τηγανητό κοτόπουλο με Scotch Bonnet Chilies και μαγιονέζα μάνγκο) και LA BOMBA burger (μοσχαρίσιο μπιφτέκι, τριπλή δόση τυρί Cheddar, Steve’s Spicy BBQ Glaze, iceberg, τομάδα & τηγανητά κρεμμυδάκια), ενώ όλα τα πιάτα και κοκτέιλ θα σερβίρονται στα 6 ευρώ.

Με το φαγητό θα ταιριάξουν και exotic, tropical & groovy μουσικές από τον dj Chron, που θα μπλεχτούν με τα «ζωντανά» chan chan των athens cuban all stars, La Hierbabuena.

Η tattoo artist Selina Kaos από το Arcane Tattoo Studio θα σας περιμένει για να «χτυπήσετε» το σχέδιο της καρδιάς σας (για αυτό, το ποτό με μέτρο... αυτά μένουν!).

Κι επειδή άνοιγμα «σχολικής χρονιάς» ανεξαρτήτως ηλικίας δε γίνεται χωρίς στοχοθεσία δεχτείτε την πρόκληση από τους φίλους (ή τους εχθρούς σας;) και δοκιμάστε το ταλέντο σας στο dartboard. Τέλος, οι singles της βραδιάς θα έχουν την ευκαιρία, απλά και μόνο δίνοντας το όνομά τους, να κληρωθούν για ένα «ρομαντικό» τραπέζι με κάποια άλλη μοναχική ψυχή. 

Info
Street Food and Tunes
The Big Kahuna, Σαλαμίνος 42, Κεραμεικός
Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου, από τις 19:00