Πάμε για κρασί… δύο ώρες από την Αθήνα

krasi-elies
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Τι θα λέγατε για μια φθινοπωρινή αγροτουριστική επίσκεψη με πρωταγωνιστή το κρασί και την ελιά στον Αχινό Φθιώτιδας και το οινοποιείο La Tour Melas;

Λίγο πριν ο Σεπτέμβριος αποτελέσει παρελθόν, στις 29&30/9, ο NISI Πολυχώρος στις Ράχες Φθιώτιδας μαζί με το Οινοποιείο La Tour Melas οργανώνουν ένα γαστρονομικό διήμερο, με πολύ κρασί και ελιές, αλλά και χαλάρωση, μόλις δύο ώρες από την Αθήνα.

Ζήστε ένα Σαββατοκύριακο μακριά από την πόλη που θα περιλαμβάνει αγροτουριστικές δραστηριότητες που σχετίζονται με την ελιά και το κρασί της περιοχής, για να χαλαρώσετε έπειτα κάνοντας glamping στο NISI, σε πανέμορφες, πολυτελείς σκηνές ή σε ένα ονειρεμένο δεντρόσπιτο, βγαλμένο από τα παιδικά μας όνειρα.

Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να πάνε στο τοπικό οινοποιείο La Tour Melas, να μάθουν περισσότερα για τον τρύγο και τις ποικιλίες που φιλοξενεί ο αμπελώνας, τη διαδικασία που φτιάχνεται το κρασί και φυσικά να το δοκιμάσουν σε έναν καταπληκτικό χώρο με θέα. Όσον αφορά την ελιά, θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε περισσότερα για το δέντρο και τους μύθους γύρω από αυτό και να βιώσετε την εμπειρία κλαδέματος, συγκομιδής και διαλογής της ελιάς με παραδοσιακό τρόπο. Επίσης, θα επισκεφθείτε ελαιοτριβείο της περιοχής για να μάθετε πώς γίνεται το ελαιόλαδο και έπειτα να το δοκιμάσετε.

Παράλληλα, θα χαλαρώσετε στο πανέμορφο NISI, ζώντας την απόλυτη εμπειρία του glamping με πολυτέλεια και άνεση στη φύση με τις σκηνές μας και το δεντρόσπιτο.

Ενδεικτικό Πρόγραμμα
Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου

Άφιξη - τακτοποίηση στις σκηνές - Welcome drink
15.00 Επίσκεψη στο La Tour Melas
18.00 Ελεύθερος χρόνος (αθλητικές δραστηριότητες στο χώρο, μπάνιο)
21.00 Δείπνο
22.00 Πάρτυ στο NISI Bar
Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου
Πρωινό
11.00 Παρουσίαση για την Ελιά
11.30 Συγκομιδή ελιάς στο NISI
12.30 Επίσκεψη στο ελαιοτριβείο
14.30 Γεύμα
Ελεύθερος χρόνος - αναχωρήσεις

Το κόστος είναι 50 ευρώ για ενήλικες και 35 ευρώ για παιδιά έως 14 ετών και περιλαμβάνει 1 διανυκτέρευση Glamping, 1 δείπνο, 1 πρωινό, 1 γεύμα και συμμετοχή στις δραστηριότητες ελιάς και κρασιού (μεταφορά, επίσκεψη - ξενάγηση)

Info
Nisi Πολυχώρος
22380 31809