Τα Cellier κλείνουν τα 80 και οργανώνουν το 13ο Cellier Wine Fair

cellier
ΤΡΙΤΗ, 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς ένας τόπος επηρεάζει την εκάστοτε ποικιλία σταφυλιού ή τι διαφορές υπάρχουν μεταξύ της οινοποίησης και της απόσταξης; Σας έχει απασχολήσει το πώς μπορεί ένα κρασί να θεωρηθεί vegan ή τι είναι οι βιοδυναμικές καλλιέργειες κρασιού που ακούμε όλο και πιο συχνά; Πολύ σύντομα θα λύσετε όλες σας τις απορίες.

Τα Cellier, που πρωτοστατούν με διακριτό και μοναδικό τρόπο στο χώρο του κρασιού και έχουν συνδεθεί με την ποιότητα, τις gourmet προτάσεις, το ποιοτικό κρασί, τα αποστάγματα και τα delicatessen, γιορτάζουν φέτος τα 80 χρόνια επιτυχημένης και δημιουργικής πορείας στην αγορά του κρασιού και των αποσταγμάτων και σας προσκαλούν να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία του Fine Drinking, στο 13ο Cellier Wine Fair στο ξενοδοχείο Hilton την Κυριακή 14 Οκτωβρίου.

Δοκιμάστε σπάνιες φιάλες, επιλεγμένα αποστάγματα, πρωτότυπα cocktails, vegan και βιοδυναμικής καλλιέργειας κρασιά, προϊόντα delicatessen και πολλά ακόμα, σε μια μαγευτική εμπειρία που έρχεται να ολοκληρωθεί με τα πρωτότυπα workshops που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Μπορείτε, μάλιστα, να αποκτήσετε προϊόντα που σας ενδιαφέρουν σε προνομιακές τιμές και να τα απολαύσετε στο σπίτι σας.

Ραντεβού στο Hilton σύντομα!

Info
13ο Cellier Wine Fair
Hilton Athens, αίθουσα Τερψιχόρη, Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 46
Κυριακή 14/10 από τις 11:00 έως τις 20:00
τιμή εισιτηρίου online 5 ευρώ, τιμή εισιτηρίου στα ταμεία της έκθεσης 7 ευρώ, (είσοδος επαγγελματιών του κλάδου, ελεύθερη)