Πάρτε μέρος στον πιο «healthy» διαγωνισμό «Approved by Skarmoutsos»

skarmoutsos-diagonismos
ΔΕΥΤΕΡΑ, 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Ανεβάζοντας την αγαπημένη σας συνταγή στο makeithealthy.gr, διεκδικείτε πλούσια δώρα που εσείς θα διαλέξετε από τη Philips!

Ξεκίνησε ο πιο γευστικός, υγιεινός και απολαυστικός διαγωνισμός. Για 2η συνεχή χρονιά, η Philips συνεργάζεται με τον διακεκριμένο σεφ, Δημήτρη Σκαρμούτσο, και μας προσκαλεί να μπούμε στην πλατφόρμα makeithealthy.gr, να δηλώσουμε συμμετοχή στον διαγωνισμό «Συνταγές Approved by Skarmoutsos» και να διεκδικήσουμε πλούσια δώρα.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 20 Σεπτεμβρίου έως και τις 15 Οκτωβρίου
 

Η διαδικασία απλή και διασκεδαστική. Αρκεί να αφήσουμε τη φαντασία μας ελεύθερη, να βάλουμε όλο μας το ταλέντο και να δημιουργήσουμε το δικό μας σπιτικό χυμό ή smoothie. Για συμμετοχή στον διαγωνισμό, ανεβάζουμε τη συνταγή που εμπνευστήκαμε στο makeithealthy.gr και επιλέγουμε τη συσκευή Philips που θέλουμε να κερδίσουμε. 

Μέσα από την πλατφόρμα makeithealthy.gr, καθώς και τη συγκεκριμένη ενέργεια, στόχος της Philips είναι να προάγει την καλή υγεία και ευεξία. Καθώς η πλειοψηφία των ανθρώπων δε λαμβάνει τα απαραίτητα, ημερήσια, θρεπτικά συστατικά, η Philips σχεδιάζει καινοτόμες συσκευές, που διευκολύνουν την προετοιμασία υγιεινών γευμάτων, με ιδιαίτερη έμφαση στις προτάσεις της Philips Liquid Health (αποχυμωτές και μπλέντερ).

Οι σπιτικοί χυμοί, τα smoothies ή ακόμη και οι σούπες είναι ένας εύκολος και έξυπνος τρόπος για την πρόσληψη όλων των απαραίτητων συστατικών για τον οργανισμό. H Philips διαθέτει επιλογές σε εξελιγμένους αποχυμωτές, οι οποίοι αξιοποιούν έως και το 80% των φρούτων και λαχανικών και προσφέρουν σε εμάς και την οικογένειά μας, τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε γρήγορα και χωρίς κόπο, νόστιμους σπιτικούς χυμούς, διατηρώντας στο μέγιστο βαθμό όλες τις ευεργετικές τους ιδιότητες.

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, 10 τυχεροί νικητές θα δουν τις συνταγές τους στη σελίδα της Philips στο Facebook Philips Home Greece και στο site makeithealthy.gr να γίνονται «Approved by Skarmoutsos» και θα κερδίσουν τον αγαπημένο τους αποχυμωτή ή μπλέντερ της Philips.

Ο διαγωνισμός όμως δεν τελειώνει εδώ…Μείνετε συντονισμένοι για την ανακοίνωση της δεύτερης φάσης του.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Philips Kitchen Appliances
Για περισσότερα από 80 χρόνια, η Philips είναι πρωτοπόρος στις συσκευές κουζίνας και δημιουργεί εύχρηστα και πρωτοποριακά προϊόντα, που βοηθούν τους καταναλωτές να ακολουθήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Οι καινοτόμες συσκευές κουζίνας Philips, έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να εντάξετε στην καθημερινή σας διατροφή, μεγάλη ποικιλία από υγιεινά και γευστικά  γεύματα και να αποκτήσετε μικρές, νόστιμες και υγιεινές συνήθειες.
Πολλοί βρίσκουν δύσκολο να καταναλώνουν σε καθημερινή βάση φρούτα ή λαχανικά. Η Philips με μότο «ενέργεια και υγεία στο ποτήρι σας!», σας προσφέρει τη δυνατότητα, μέσα από καινοτόμες και εξελιγμένες συσκευές, να απολαύσετε υγιεινούς χυμούς ή smoothies και να βελτιώσετε εύκολα και απλά τις διατροφικές σας συνήθειες, για να είστε πάντα σε φόρμα.

Μάθετε περισσότερα για τις συσκευές της Philips
www.makeithealthy.gr
www.facebook.com/Philipshomegreece
https://www.philips.gr/c-e/ho/food-preparation/blender