Ένα γλυκό και raw σεμινάριο ετοιμάζεται στο Λάιμ bistro

laim-bistro
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Αυτό το Σάββατο, το Λάιμ bistro ανοίγει τις πόρτες του για ένα sneak peek στην γλυκιά κουζίνα του.

Σας αρέσει η vegan διατροφή, προτιμάτε τη raw κουζίνα και δεν μπορείτε να αντισταθείτε σε γλυκά; Το Λάιμ Bistro ενώνει και τα τρία σε ένα δωρεάν σεμινάριο για υγιεινά raw επιδόρπια, χωρίς καθόλου επεξεργασμένη ζάχαρη, αλεύρι, γαλακτοκομικά προϊόντα και γλουτένη, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου 29/9 και ώρα 11:00 διάρκειας 2 ωρών.

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου θα χρησιμοποιήσετε φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς και μοσχοβολιστά μπαχαρικά, ενώ θα μάθετε παρουσίαση βασικών υλικών, τον κύριο εξοπλισμό που χρησιμοποιείται για την δημιουργία γλυκών, την παρουσίαση της παρασκευής και το στόλισμα κατά το σερβίρισμα.

Τα γλυκά που θα παρουσιαστούν είναι cheesecake ρόδι, σοκολατένια τάρτα φουντουκιού, τρούφες με αποξηραμένα φρούτα καρπούς και υπερτροφές, ενώ θα γίνει και συζήτηση για απορίες και ανάλογες αντικαστάσεις.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα κληρωθεί ένα από τα γλυκά ως δώρο στους συμμετέχοντες. Το σεμινάριο οργανώνει το Λάιμ bistro σε συνεργασία με την Thermomix Greece και παρουσιάζει η Άλκηστη Αλεξανδράτου.

Info
Λάιμ bistro
Δεκελέων 23, Γκάζι, 210 3474423
Σάββατο 29/9
[email protected]