Το επόμενο Street Food and Tunes θα μας φέρει σε ισορροπία

street-food-festival
ΤΕΤΑΡΤΗ, 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Ένα διαφορετικό Street Food and Tunes ετοιμάζεται αυτή τη φορά, σε έναν κρυφό παράδεισο με θέμα την ευεξία.

Τα Street Food and Tunes φημίζονται για τα πεντανόστιμα μπέργκερ, τα πλούσια χοτ ντογκ, τα ευφάνταστα κοκτέιλ και τις διάφορες street food γεύσεις από όλο τον κόσμο σε κάθε πάρτι τους. Αυτή τη φορά, όμως, ετοιμάζουν κάτι διαφορετικό: το πρώτο Balance Fest στην Ελλάδα, με θέμα την ευζωία. Μια ολοήμερη γιορτή σε έναν κρυφό παράδεισο μόλις 3 λεπτά με τα πόδια από τη στάση του μετρό Αγ. Παρασκευή, που θα αποδείξει σε μικρούς και μεγάλους πως το να νιώθουμε και να είμαστε καλά, είναι στη φύση μας.
 
Το deBop.gr, έπειτα από παραπάνω από 50 Street Food and Tunes διοργανώσεις, συναντά τους ειδικούς της ευζωίας από το Κτήμα Αρίστη και σας προσκαλούν μαζί  10 ώρες γεμάτες δράσεις, γεύσεις και μυρωδιές, μουσικές, κίνηση και... λουλούδια στα μαλλιά, που θα πείσουν ακόμη και τους πιο διστακτικούς πως η ευεξία είναι μία υπόθεση εύκολη, χωρίς βαρύγδουπες αποφάσεις και ουσιαστικές αλλαγές στις συνήθειές μας.
 

Το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, από τις 11 το πρωί ελάτε στο Κτήμα Αρίστη στο Χαλάνδρι, έναν βιολογικό παράδεισο ακριβώς «κάτω από τη μύτη μας» για να δοκιμάσετε street food γεύσεις με ένα υγιεινό twist, να μάθετε πως μπορούμε να μαγειρεύουμε πιο σωστά, να λάβετε μέρος σε μαθήματα yoga, pilates, capoeira και καθημερινού διαλογισμού, να περιδιαβείτε τον αγρό ανάμεσα σε πάγκους γεμάτους με προϊόντα που μας φέρνουν λίγο πιο κοντά στη φύση.
 
Ακόμη θα υπάρχουν μουσικές, δημιουργικό παιχνίδι για παιδιά, μασάζ για όσους το έχουν ανάγκη και πρωτότυπες πλεξούδες για όσους απλά το θελήσουν. Όλα αυτά σε μια γιορτή που θα αποδείξει μέσα από την πράξη πως η ευεξία μπορεί να είναι καθημερινότητά μας και πάνω από όλα σημαίνει διασκέδαση.

Info
Street Food and Tunes by deBop.gr present ::
Balance Fest vol.1
Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018
11:00–21:00
Κτήμα Αρίστη, Πλουτάρχου & Κέας, Χαλάνδρι –
μετρό Αγία Παρασκευή
Είσοδος ελεύθερη