Ποιος θα είναι ο επόμενος Master των ζυμαρικών;

zumarika
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 05 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

18 «μαέστροι» από το χώρο της παγκόσμιας γαστρονομίας διαγωνίζονται για τον τίτλο του Master of Pasta στο πλαίσιο του Barilla Pasta World Championship και προτείνουν υγιεινές επιλογές.

Το Pasta World Championship της διάσημης iταλικής μάρκας ζυμαρικών Barilla επιστρέφει στις 24-25 Οκτωβρίου και υπόσχεται να μας… γαργαλίσει τον ουρανίσκο! Για 7η συνεχόμενη χρονιά, 18 ταλαντούχοι σεφ ηλικίας μέχρι 35 ετών θα λάβουν μέρος στη διήμερη, γαστριμαργική πρόκληση, μέσα από την οποία θα αναδειχθεί ο επόμενος Master of Pasta.  

Οι 18 επιλεγμένοι υποψήφιοι καλούνται όχι μόνο να έρθουν αντιμέτωποι με την πρόκληση ενός ανατρεπτικού πιάτου, αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό, ενώ το γευστικό παζλ της κριτικής επιτροπής θα συμπληρώνουν εμβληματικοί σεφ και καταξιωμένες προσωπικότητες της γαστρονομίας. Η επιλογή του νικητή θα γίνει με γνώμονα την πρωτοτυπία, το στήσιμο του πιάτου και φυσικά τη μαγειρική δεξιοτεχνία, μέσα από τρεις -κυριολεκτικά καυτές- δοκιμασίες.

Την Ελλάδα, θα εκπροσωπήσει στο φετινό Pasta World Championship ένας από τους πιο χαρισματικούς σεφ της γενιάς του, ο Σταμάτης Μισομικές, ο οποίος θα κληθεί να μοιραστεί τις υψηλού επιπέδου γνώσεις του, πειραματιζόμενος με παραδοσιακές συνταγές και τοπικά προϊόντα.

Ο βασικός άξονας του φετινού Pasta World Championship επικεντρώνεται γύρω από την ιδέα «Eat Positive», σε μια προσπάθεια της Barilla να συμβάλλει στην προώθηση της σωστής και ισορροπημένης διατροφής. Σε αυτό το πλαίσιο, οι 18 συμμετέχοντες θα κληθούν να διαδώσουν αυτή τη φιλοσοφία, δημιουργώντας πιάτα που υιοθετούν το μοντέλο της υγιεινής διατροφής.

Info
www.pastaworldchampionship.com