Το Sofitel Athens Airport γιορτάζει και φέτος το κρασί

krasi-somelie
ΤΕΤΑΡΤΗ, 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, οι δράσεις δεν θα έχουν… σταματημό στο Sofitel Athens Airport, το οποίο και φέτος τιμά τον τρύγο και την οινοποιία.

Οι Sofitel Wine Days 2018 είναι εδώ, διοργανώνονται από τα Sofitel σε όλον τον κόσμο και αντιπροσωπεύουν μια ξεχωριστή οινολογική εμπειρία για τους επισκέπτες τους. Το Sofitel Athens Airport, μέλος του διεθνούς ομίλου AccorHotels, γιορτάζει και φέτος το κρασί και το γαλλικό «art de vivre» μέσα από μια σειρά δράσεων που θα διεξάγονται έως τις 31 Οκτωβρίου 2018 στο χώρο του ξενοδοχείου προς τιμήν της τελετουργίας του τρύγου και της οινοποιίας.

Αυτή η παγκόσμια πρωτοβουλία εορτασμού περιλαμβάνει εκδηλώσεις που απευθύνονται στους λάτρεις των εκλεκτών κρασιών, για ένα ταξίδι στον κόσμο των κρασιών χάρη στην ειδική επιλογή ελληνικών κρασιών από τους sommeliers του ξενοδοχείου. Αξίζει, μάλιστα, να αναφέρουμε ότι εδώ και 50 χρόνια, τα Sofitel έχουν εξελίξει την τεχνογνωσία τους σε αυτόν τον τομέα χάρη στους maîtres sommeliers με τους οποίους συνεργάζονται.

Στο μπαρ Άρτεμις και στο εστιατόριο Μεσογαία του Sofitel Athens Airport οι επισκέπτες θα μπορούν μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να επιλέξουν εξαιρετικά cocktails με βάση το κρασί που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για τον εορτασμό των Sofitel Wine Days 2018.

Επίσης, οι πελάτες του ξενοδοχείου θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε ειδικές βραδιές γευσιγνωσίας, ενώ θα διοργανωθεί και γευσιγνωσία κρασιού σε συνδυασμό με τυριά για σπουδαστές τουριστικών επαγγελμάτων.   

Info
https://www.accorhotels.com