Η αθηναϊκή Noctua κλείνει τα δύο και «κερνάει» μια ακόμη μπίρα
Το μοναδικό craft ζυθοποιείο στο κέντρο της Αθήνας συμπληρώνει δύο χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Πριν από δύο χρόνια, με ελάχιστη εμπειρία, αλλά με κινητήριο δύναμη το πάθος, η μικροζυθοποιία Noctua έφτιαξε την πρώτη της μπίρα. Από τότε δημιούργησε τέσσερις διαφορετικές ποικιλίες μπίρας Noctua και έμαθε άπειρα πράγματα για την παρασκευή του αγαπημένου μας ποτού. Με δυσκολίες, πολλές συγκινήσεις, αλλά κυρίως την υποστήριξη του κόσμου που αναζητά και στηρίζει τη καλή craft μπίρα, τα κατάφερε και δύο χρόνια μετά παρουσιάζει μια ακόμη νέα μπίρα με αφορμή τα γενέθλιά της.
Πρόκειται για μια Session IPA, μια μπίρα με έντονα τροπικά αρώματα, απαλό σώμα και χαμηλό αλκοόλ (4%) που προορίζεται για binge drinking, με μια πολύ ιδιαίτερη ετικέτα που δημιούργησε ο Andy.
Ο Μπαμπάς (Φαλήρου 53, Κουκάκι), The Lazy Bulldog Pub (Ορφέως 2 και Περσεφόνης και Γκάζι) Local Pub (Χαιμαντά 25, Χαλάνδρι) Το Θείο Τραγί (Κυδαντιδών 36, Πετράλωνα) Ride (Δασκαλογιάννη 57, Χανιά) Pulp Pub (Βεϊκου 5, Κουκάκι) Hoppy Pub (Νικηφόρου Φωκά 6. Θεσ/νίκη)
Info
Noctua
Πειραιώς 124
Σάββατο 13/10 από τις 15.00 έως τις 21.00