Η αθηναϊκή Noctua κλείνει τα δύο και «κερνάει» μια ακόμη μπίρα

noctua
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Το μοναδικό craft ζυθοποιείο στο κέντρο της Αθήνας συμπληρώνει δύο χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πριν από δύο χρόνια, με ελάχιστη εμπειρία, αλλά με κινητήριο δύναμη το πάθος, η μικροζυθοποιία Noctua έφτιαξε την πρώτη της μπίρα. Από τότε δημιούργησε τέσσερις διαφορετικές ποικιλίες μπίρας Noctua και έμαθε άπειρα πράγματα για την παρασκευή του αγαπημένου μας ποτού. Με δυσκολίες, πολλές συγκινήσεις, αλλά κυρίως την υποστήριξη του κόσμου που αναζητά και στηρίζει τη καλή craft μπίρα, τα κατάφερε και δύο χρόνια μετά παρουσιάζει μια ακόμη νέα μπίρα με αφορμή τα γενέθλιά της.

Πρόκειται για μια Session IPA, μια μπίρα με έντονα τροπικά αρώματα, απαλό σώμα και χαμηλό αλκοόλ (4%) που προορίζεται για binge drinking, με μια πολύ ιδιαίτερη ετικέτα που δημιούργησε ο Andy.

Αυτό το Σάββατο13/10, λοιπόν, η ομάδα της Noctua σας προσκαλεί από τις 15.00 έως τις 21.00 στο ζυθοποιείο της στην Πειραιώς 124 για να γιορτάζετε μαζί της. Παράλληλα από το ίδιο βράδυ (13/10) η νέα μπίρα θα βρίσκεται ταυτόχρονα «κουμπωμένη» στις κάνουλες των παρακάτω συνεργατών, για να τη δοκιμάσετε, ενώ από τη Δευτέρα θα είναι διαθέσιμη στις συνεργαζόμενες κάβες.

Ο Μπαμπάς (Φαλήρου 53, Κουκάκι), The Lazy Bulldog Pub (Ορφέως 2 και Περσεφόνης και Γκάζι) Local Pub (Χαιμαντά 25, Χαλάνδρι) Το Θείο Τραγί (Κυδαντιδών 36, Πετράλωνα) Ride (Δασκαλογιάννη 57, Χανιά) Pulp Pub (Βεϊκου 5, Κουκάκι) Hoppy Pub (Νικηφόρου Φωκά 6. Θεσ/νίκη)

Info
Noctua
Πειραιώς 124
Σάββατο 13/10 από τις 15.00 έως τις 21.00