Το Chefi βγάζει… σχάρες

chefi
ΠΕΜΠΤΗ, 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Η ομάδα του αγαπημένου εστιατορίου του Χαλανδρίου δίνει μια νέα γαστρονομική πρόταση με το καινούργιο grill μενού του. Και κάπως έτσι, εγένετο το Chefi Grill.

Στον πανέμορφο πολυχώρο στο Χαλάνδρι με καταπράσινο κήπο, το Chefi έχει αποδείξει πως ξέρει να απογειώνει τη γεύση και τη διάθεση, με τον σεφ Αλέξανδρο Κοσσυβάκη στα ηνία, ο οποίος δημιουργεί πιάτα εμπνευσμένα από όλο τον κόσμο, με τις γεύσεις της Μεσογείου να φλερτάρουν με τις διεθνείς.

Σε αυτό το όμορφο boutique εστιατόριο της Αθήνας ετοιμάζεται ένα νέο πρότζεκτ από την ταλαντούχα ομάδα, το Chefi Grill, το οποίο εστιάζει στο ποιοτικό και προσιτό grill, με πιάτα που απογειώνουν τη γεύση.

Η έμπνευση ξεκινά από το ότι το φαγητό πρέπει να φέρνει χαμόγελο και στόχος της ομάδας είναι να προσφέρει στους πελάτες της μία fun, ευχάριστη ατμόσφαιρα και φαγητό που θα τους φτιάχνει τη μέρα σε ένα χαλαρό, φιλόξενο περιβάλλον από μία ομάδα από χαρούμενους ανθρώπους.

Στο μενού του CHEFI Grill πρωταγωνιστής είναι η σχάρα, με εξαιρετικής ποιότητας rib eye, bon fillet, χοιρινό iberico και picanha, αλλά και easy going πιάτα όπως κοτόπουλο, σολομό, burgers, spare ribs, όλα με συνοδευτικά και sauce της επιλογής σας με απεριόριστα refills.

Πέρα από το grill, το μενού συμπληρώνεται από λαχταριστά ορεκτικά, όπως χοιρινά sliders, CHEFI hot dogs και δημιουργικές σαλάτες, ενώ προσφέρονται και επιλογές ζυμαρικών για όσους δεν προτιμούν το κρέας. Στο φινάλε αγαπημένα γλυκά όπως το mille feuilles, το chocolate orgasm και το tiramisu βάζουν σε πειρασμό ακόμα και τους πιο εγκρατείς.

Το Chefi υποδέχεται τη νέα σεζόν με νέο décor, νέες προτάσεις και πάντα την ίδια αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και θετική διάθεση, διευρύνοντας το ωράριό του, αφού πλέον θα το βρείτε ανοιχτό και την Κυριακή το μεσημέρι.

Info
Chefi
Περικλέους 31, Χαλάνδρι
2106815774
ωράριο Λειτουργίας: Τρίτη-Σάββατο: από τις 19:00, Κυριακή μεσημέρι από τις 13.00, προσφέρεται υπηρεσία parking.