Η 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ ετοιμάζεται για τον Φεβρουάριο

turia-krasi
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 09 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Η μεγαλύτερη γιορτή τροφίμων και ποτών απέχει μερικούς μήνες και έρχεται πλήρως ανανεωμένη, με νέες παράλληλες εκδηλώσεις και καινοτόμες προτάσεις.

Άλλο ένα ραντεβού με την ΕΞΠΟΤΡΟΦ για έκτη συνεχόμενη χρονιά περιμένει τόσο με τους επαγγελματίες του κλάδου Τροφίμων και Ποτών, όσο και με τους λάτρεις των ελληνικών γεύσεων σε μια όμορφη γιορτή γεύσεων που κάθε χρόνο σημειώνει επιτυχία, με πανελλήνια απήχηση.

Η 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, που ανήκει μεταξύ των κορυφαίων εκθέσεων Τροφίμων & Ποτών ανοίγει τις πόρτες της από την 1 έως τις 4 Φεβρουαρίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, προσφέροντας μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία στους επισκέπτες της. Εκεί θα βρεθούν μικροί παραγωγοί με τεχνογνωσία, μεράκι και όραμα και ελληνικές εταιρείες με ισχυρή θέση τόσο στην εγχώρια όσο και στην διεθνή αγορά.

Για πρώτη φορά, μάλιστα, εγκαινιάζεται η ενότητα ΕΞΠΟΤΡΟΦ Masterclass, η οποία έχει σχεδιαστεί με στόχο να προβληθούν τα εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα σε επαγγελματίες και φίλους της γαστρονομίας.

Με την πολύτιμη συνδρομή καταξιωμένων σεφ, sommelier και γευσιγνωστών οι συμμετέχοντες θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα από Τυρί & Κρασί, Αλλαντικά & Μπύρα, Αλίπαστα, ελιές συνοδευτικά & Αποστάγματα, Μέλια & Βότανα, να ενημερωθούν για τα βασικά στοιχεία της εκάστοτε κατηγορίας και να γευτούν μεμονωμένα και με την προτεινόμενη σύνδεση – matching, τον ιδανικό τρόπο tasting, όλα τα εδέσματα.

Η είσοδος στα masterclass θα πραγματοποιείται μετά απο κράτηση σε ειδική online φόρμα που θα βρείτε τον Νοέμβριο στο www.expotrof.gr. 

Info
https://expotrof.gr/
1-4/2