Senios: η αναβίωση του παλιού καφενέ με υπογραφή The Clumsies

senios
ΤΡΙΤΗ, 06 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Η νοσταλγική διάθεση και ατμόσφαιρα πάντα κερδίζει όταν γίνεται με προσοχή, μεράκι και αγάπη. Δηλαδή… σένια.

Με ονομασία από τις πιο αντιπροσωπευτικές, ο Senios ήρθε και «στρογγυλοκάθισε» στην Καλαμιώτου για να μας δείξει πώς ακριβώς μπορεί να είναι ένας σύγχρονος «καφενές»: κομψός, καθαρός και προσεγμένος.

Με έμπνευση από τα παλιά, νοσταλγικά καφενεία της Αθήνας και σήμα το γαρίφαλο, ο Senios ήρθε στην πόλη μας από την επιτυχημένη ομάδα του The Clumsies να φέρει κάτι από την κομψότητα του παρελθόντος στο σήμερα, χωρίς να μοιάζει «φυλακισμένος» ούτε στο τότε, ούτε στο τώρα.

Ευγενικό, καλοντυμένο προσωπικό, μαρμάρινα τραπέζια, μπλε βελούδινες καρέκλες… Όλα δίνουν την αίσθηση της αστικής Αθήνας και μοιάζουν σαν να έχουν ταιριάξει ιδανικά στο σημείο αυτό του κέντρου, που κάποτε ίσως φιλοξενούσε κάτι ανάλογο. Highlight το πατάρι που βλέπει στην μπάρα, αλλά και έξω στην πόλη, το οποίο αξίζει να επισκεφτείτε.

Η λογική του είναι all-day, από το πρωί με αυθεντικό ελληνικό πρωινό, μέχρι το βράδυ με κοκτέιλ, φρέσκες μπίρες και ελληνικά αποστάγματα και στο μεταξύ πολλές ελληνικές γεύσεις, τόσο για πρωινό, όσο και για τη συνέχεια της ημέρας.

Ελληνικοί μεζέδες που πλαισιώνουν τα αποστάγματα και κάποια εμπνευσμένα κυρίως, με επιλογές από γκόγκες μέχρι γιουβέτσι με κριθαράκι και μοσχαρίσια μάγουλα, όλα δείχνουν ότι αυτό που ξεκινά ο Senios και την αίσθηση που δημιουργεί, θέλει και να την τελειώσει.

Μέχρι στιγμής, πάντως, δείχνει να εντυπωσιάζει την πόλη.

Info
Senios
Καλαμιώτου 15
210 3318778